Çar. Haz 26th, 2024

İSU, Dilovası Demirciler Köyü ve etrafı ile Köseler Köyü’ndeki konut ve sanayi kuruluşlarının içme suyu gereksinimini karşılayan altyapı çizgisinde yenileme yapıyor

Vatandaşın içme suyu muhtaçlığını sistemli ve sağlıklı bir formda karşılayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, içme suyu altyapı sınırlarında yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Dilovası Demirciler Köyü GEBKİM Organize Sanayi Bölgesinde bulunan GEBKİM İçmesuyu Deposundan, Köseler Köyüne uzanan içme suyu altyapı iletim sınırında yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

GEBKİM’DEKİ DEPO İLE DEMİRCİLER KÖYÜ ARASINDA

GEBKİM’deki içme suyu deposu Demirciler Köyü ve etrafı ile Köseler Köyü’ndeki konut ve sanayi kuruluşlarının içme suyu gereksinimini karşılıyor. GEBKİM’deki içme suyu deposu ile Demirciler Köyü ortasındaki iletim çizgisinde vakit zaman arızaların yaşanması İSU Genel Müdürlüğü takımlarını harekete geçirdi. İSU takımları bu kısımdaki bin 927 metrelik kısımda yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Kısa mühlet evvel başlayan yenileme çalışmalarının süratli bir halde tamamlanarak bölgede arıza kaynaklı su kesintilerinin önüne geçilmesi hedefleniyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen