Pts. May 6th, 2024

Givenchy ve Disney, Ay Yeni Yılı’nı ve Disney’in 100. yılını kutlayan Şanslı Tavşan Oswald’ın yer aldığı yeni bir kapsül koleksiyon için iş birliği yaptı.

Disney ve stüdyo sanatçıları tarafından yaratılan ve Mickey Mouse’un öncüsü olarak bilinen Oswald, karakter animasyonu tarihinde bir ilk… Bu ayın başlarında Walt Disney Animasyon Stüdyoları, yaklaşık 95 yıl sonra ilk kez tamamen yeni bir Oswald kısa filmi tanıttı.

Givenchy’nin kreatif direktörü Matthew Williams, macera ruhunu yakalayan bir kapsül koleksiyonda Oswald’ın yaramaz, yüksek enerjili ruhu ile kendi Givenchy estetiğini birleştiren “türünün tek örneği bir dünya turu” yaratmak için Disney ile birlikte çalıştı.

Kampanya ve Oswald’ın dünya turu, hem Walt Disney Animasyon Stüdyoları hem de sanat yönetmeni ve fotoğrafçı Julian Klincewicz ile ortaklaşa hazırlanan bir karma gerçeklik kısa filminde hayat buluyor. Yolculuk Los Angeles’taki El Capitan Tiyatrosu’nda başlıyor ve Şanghay, New York, Tokyo ve Paris’te ilerliyor. Oswald’ın son olarak kendini Givenchy Evi’nde buluyor.


Kapsüldeki kadın parçaları arasında, sevgilisi Ortensia’ya bir çiçek sunarken Şanslı Tavşan Oswald’ı gösteren mavi bir kolej ceketi yer alıyor. Parlak kırmızı oversize bir gömlek, sportif takım, kot ceket ve kot pantolonlar dikkat çekiyor. Batik tişörtler; kapüşonlular, atletler ve eşofmanlar kapsül koleksiyonu tamamlayan parçalar… Erkekler için, kırmızı bir ceket ve mavi bir gömlek var. Ayrıca ifadeli denim, tişörtler, sweatshirtler ve eşofman takımları da mevcut. Aksesuarlar, Disney x Givenchy tenis ayakkabıları, el çantaları ve küçük çapraz çantalardan kart taşıyıcılara, telefon kılıflarına, kulaklık kılıflarına ve şapkalara kadar çeşitlilik gösteriyor.


Tüketiciler, ayrıca Oswald’ın Givenchy turuna Oswald World Painter AR lensi ile Snapchat’teki dijital yolculuğa katılabiliyor.

Disney x Givenchy kapsül koleksiyonu, öncelikli Çin, Singapur, Tokyo, Miami’de seçili mağazalarda satışa sunulacak. 30 Aralık’ta ise dünya çapında mağazalarda ve Givenchy’de satışa sunulacak. Fiyatlar 255 $ ile 5.690 $ arasında değişiyor.


Mayıs ayında bildirildiği üzere, Givenchy, “101 Dalmaçyalı”dan Bambi, Perdita ve Pongo; “Frozen”dan Elsa ve Olaf; Şanslı Tavşan Oswald gibi ikonik çizgi film karakterlerini içeren parçalar tasarlamak için Walt Disney Animasyon Stüdyoları ile yakın işbirliği içinde çalıştığını söyledi. Proje, serinin ilki olan sınırlı sayıda lüks hazır giyim kapsülü ile Mayıs ayında başladı ve ardından Temmuz ayında “101 Dalmaçyalı” kapsülü ile devam etti.

Mayıs ayında Williams, “Nesiller, ülkeler ve kültürler boyunca pek çok kişi için olduğu gibi, Disney her zaman kalbimde özel bir yere sahip olmuştur. Kaliforniya’dan bir çocuk ve Paris’te bir baba olarak Disney, hayatım boyunca her zaman anlamlı anların kaynağı oldu. Bu proje için iki ikonik markayı bir araya getirmek gerçek bir onur” dedi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen