Çar. May 15th, 2024

Gossip Girl’in dönüşü, şu anki ikinci sezonunun ötesine geçmeyecek. HBO Max, 26 Ocak’ta yayınlanacak 2. sezon finalinin ardından üçüncü sezonunu sipariş etmemeyi seçti.

Bununla birlikte, dizinin başka bir ağda veya akış platformunda hayat bulma şansı yine de küçük olabilir. Bu arada, showrunner ve yaratıcı Joshua Safran, Twitter’da bir gönderi yayınladı ve bir açıklamada bulundu:

“Dedikodu şu: Üzülerek, Gossip Girl’ün HBO Max’te devam etmeyeceğini duyurmak zorundayım. EP’ler ve ben, ağımıza ve stüdyoya inançları ve destekleri için sonsuza kadar minnettar olacağız; sinsi beyinleri ve hünerli yetenekleri için yazarlar; işbirlikçilerin ve arkadaşların en büyüğü olduğu için süperstar kadrosu; ve ekibe sıkı çalışmaları, bağlılıkları ve proje sevgileri için teşekkür ederiz. Bu, dürüst olmak gerekirse, yukarıdan aşağıya üzerinde çalıştığım en harika setti. Şu anda başka bir ev arıyoruz, ancak bu iklimde bu zorlu bir mücadele olabilir ve bu yüzden eğer bu sonsa, en azından en yükseklere çıktık. İzlediğiniz için hepinize teşekkür ederim ve umarım her şeyin nasıl bir araya geldiğini görmek için önümüzdeki Perşembe finali izlersiniz. xoxo”

So here’s the goss: it is with the heaviest of hearts that I have to announce GOSSIP GIRL will not be continuing on HBO Max. The EPs and I will forever be grateful to: pic.twitter.com/kLpEn8kCMG

— Joshua Safran (@Anthologist) January 19, 2023

HBO Max de yaptığı açıklamada habere şu yanıtı verdi: “Bizi Yukarı Doğu Yakası’na ve Constance Billard’daki tüm skandallara geri götürdükleri için Josh Safran, Stephanie Savage ve Josh Schwartz’a minnettarız. Gossip Girl’ün üçüncü sezonunda ilerlemiyor olsak da, bu dizinin yeni bir izleyici kitlesine sunduğu baştan çıkarıcı aşk üçgenleri, hesaplı arkadan bıçaklama ve kusursuz moda için onlara teşekkür ediyoruz.”

Gossip Girl’ün yeniden başlatılması, 2021’de muazzam bir hayran kitlesiyle prömiyerini yaptı; HBO Max’e göre, o sırada platformunda orijinal bir dizinin en çok izlenen başlangıcıydı. İkinci sezon, 2022’nin sonlarında daha sessiz bir giriş yaptı.

2007’de CW’de prömiyeri yapılan orijinal Gossip Girl, Blake Lively, Leighton Meester ve Penn Badgley gibi başrolleri genç yıldızlığa fırlattı. Yeniden başlatma, ilk gösteriyle aynı dünyada gerçekleşirken, yeni, daha çeşitli bir oyuncu kadrosuna ve daha ırksal ve cinsel açıdan daha kapsayıcı hikayelere sahipti. “(Orijinal) Gossip Girl, o zamanlar hayatın nasıl görüldüğüydü.” Başrol oyuncusu Whitney Peak daha önce ELLE’ye demişti.

Hala ilk Gossip Girl’e izleyebilir ve ardından yeni bölümü veya bir sonraki dönemi deneyimleyebilirsiniz. Gossip Girl’ün her iki versiyonu da şu anda HBO Max’te yayınlanıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen