Paz. May 19th, 2024

Gucci’nin 25H saatinin yeni kampanyasının yüzü Jessica Chastain oldu. Bu kampanya ile Gucci markasıyla ilişkisini geliştiren Chastain, Alessandro Michele ile arkadaşlığını bir seviye ileri taşıyor. Haziran ayında markanın üçüncü Hortus Deliciarum mücevher koleksiyonu için kamera karşısına geçen Chastain, aynı zamanda geçtiğimiz Mart ayında Akademi Ödülleri’nde “The Eyes of Tammy Faye” filmindeki performansı için ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü alırken Gucci tercih etmişti.

“It’s Gucci Time” başlığındaki filmde yer alan Chastain, ‘ekran idolü’ karakteri olarak görülüyor. Kampanyanın retro estetiğine uyum sağlayan Chastain aynı zamanda filmi monologu ile seslendiriliyor. Gucci’nin yeni kampanya filmi Ezra Petronio tarafından çekilirken, fotoğraflar ise Mert Alaş ve Marcus Piggott tarafından çekildi.

İnce silueti ile şekillenen 25H saati, keskin hatları ve gösterişli bilekliği ile dikkat çekiyor. Chastain, üç farklı modeli sunulan saatin, 40mm çelik ve pırlantayla tasarlanan modeli ile görülüyor. Dünya genelinde Gucci mağazalarında satışa sunulan 25H saati, ilk defa 1972’de tasarlanmıştı. 2021’de markanın yüzüncü yılı sebebiyle farklı bir şekilde tasarlanan 25H saati İsviçre’de üretildi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen