Pts. May 6th, 2024

Bera, Sonbahar-Kış 2022/23 koleksiyonu ilhamını İstanbul’un nostaljik ve ikonik lokasyonu Prens Adaları’ndan alıyor… ‘Refined Craft’ koleksiyonu ile Bera, sürdürülebilir modaya yanıt verdiğini duyurdu ve atık derileri yeniden değerlendirerek LUNA modelini moda severlerin beğenisine sundu.

Sonbahar-Kış 2022/23 kampanyasında ‘Wabi-Sabi’ felsefesini koleksiyon DNA’sı ile bütünleştiren Bera, yeni sezonda kusurlu güzellik söylemini sahiplenen bir projeye imza atıyor. Marka, fotoğraf sanatçısı Burak Dirik’in objektifinden yaşayan nostaljik İstanbul’u, Bera tasarımlarıyla yeniden yorumluyor. Tarihi bir adada, modern ve genç bir markanın tasarımlarının nasıl hayat bulacağını analog bir hikayeyle resmeden sanatçı, Luna, Venüs, Vera ve Pera gibi ikonik Bera modellerinin, gündelik hayat ile etkileşim içinde olduğu anları ölümsüzleştiren bir kompozisyon sunuyor.

Refined Craft Koleksiyonu’nun yeni ikoniği ‘DAPHNE’ Taç!

Her stile hitap eden, geniş renk skalası ve geri dönüştürülmüş materyalleriyle sürdürülebilir gardıropların ikonik bir parçası olan ‘Refined Craft’ koleksiyonunun yıldızı ‘LUNA’; el işçiliğini, kusurlu güzellik algısını ve zanaat duygusunu kaybetmeyen moda severlerden tam not aldı. Koleksiyona Sonbahar-Kış 2022 sezonunda eklenen ve yine atık derilerle elde örülen saç aksesuarı DAPHNE ise markayı farklı bir klasmana taşıyor. Siyah, vanilya, taba ve yosun yeşili renk alternatifleriyle geri dönüştürülmüş sanatın yakın takipçisi olanların radarına hızlı bir giriş yapıyor.

LUNA, hem toprak tonları hem de klasik siyah ve beyaz renk kodlarıyla sonbahar-kış dilek listelerinin başında yer alıyor. Hem el hem de çıkarılabilir deri sapıyla kol çantası olabilen LUNA, 2 boy alternatifiyle de bu sezon kült bir tasarım olacak gibi görünüyor.

Bera Sonbahar-Kış 2022/23 Koleksiyonu, yüksek kalite deri işçilik, keskin ve feminen tasarım kodları ve seçkin renk paletiyle 3 farklı modelini de tasarım severlerle buluşturuyor. Kilit parça olarak tanıttığı VERA; kahvenin tonları & konyak renk geçişiyle kış kombinlerinin en iddialı parçası olmaya aday!

PERA; sonbahar-kışı minimal ve çekici bir stil tamamlayıcısı ile geçirmek isteyenlerin anahtar parçası oluyor. Renk geçişleri, kusursuz bitişleri ve eski Pera mimarisinden esinlenilen tasarım kodlarıyla markanın en yeni ikoniği oluyor. Kış renklerinin en enerjik ve canlı kodu Papaya’nın kahvenin tonlarıyla bütünleştiği model, markanın kült tasarımı olarak öne çıkıyor.

VENUS; feminen, seksi ve cesur kadınların zamansız bir tamamlayıcısı olmak istiyor. Markanın ‘Refined Craft’ koleksiyonunda yer alan modelin öne çıkan özelliği; deri parçalarının ‘manipülasyon’ tekniği ile yine elde işlenerek üç boyutla bir dokuya dönüşmesi. 4 farklı renk seçeneği ile stil sahibi gardıropların ikonik bir eşlikçisi olan VENUS, ihtiyaç olan tüm kişisel eşyaları tek bir tasarımda bir arada tutuyor.

Bera’nın son koleksiyonuna Nişantaşı mağazası, Vakkorama Store’lar ve www.beradesign.com dan ulaşabilirsiniz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen