Sal. May 7th, 2024

Kardashian, uzun ve lüks saçlarıyla bilinir, ancak doğal saçının çok daha kısa olduğu biliniyor. Kardashian’ın takma saçlar olmadan nasıl göründüğünü merak ediyor musunuz?

Kim, 2022’nin yarısını sarışın olarak geçirdikten sonra tekrar esmer oldu. Kızı North West, ortak hesaplarında yayınlanan bir TikTok videosunda Kardashian’ı imzası olan yeni koyu saç tonuyla ve doğal haliyle gösterdi.

@kimandnorth

♬ original sound – ✰ Christmas sounds ✰

Kardashian, doğal saçlarıyla ıslak ve düz bir şekilde yatağında görünüyor. Yıldız genellikle uzatma saç taktığı için bu, aylar sonra Kardashian’ın gerçek saç uzunluğuna dair ilk bakış.

Noel Arifesi gecesi Kardashian, annesi Kris Jenner’ın Noel Arifesi partisinde yine uzatma saçlarıylaydı. Kardashian gümüş Versace tek omuz uzun bir elbise giymişti.

@kimandnorth

Merry Christmas Eve

♬ original sound – Lily

Kardashian, Eylül 2022’de yayınlanan bir röportajında sarı saçlarının geçici olduğunu itiraf etti. Mayıs 2022’de Met Gala’da, Marilyn Monroe’nun ünlü “Happy Birthday, Mr. President” elbisesinin bir kopyasını giydiği sırada, daha açık renk saçlarını ilk kez gösterdi.

Saçları hakkında şunları söyledi: “Biraz daha tutmayı düşünüyorum. Sanırım sonbaharın sonunda koyu olacağım, sadece saçımın zarar görmesini istemiyorum. Ama, sanırım sarışınlar daha çok eğleniyor. Sadece farklı hissediyorum.”

@kimandnorth

Merry Christmas Eve

♬ original sound – laaevibess 🧚🏽

Ayrıca, kendi moda anlayışı da değindi; ne giyeceğine ve ne giymemesi gerektiğine dair kendi yargı çağrılarına güvendiğini söyledi. “Kendimi anlamaya güveniyorum, neyin iyi gözüktüğünü biliyorum ve neyin gerçekten rahatsız ettiğini de biliyorum” dedi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen