Paz. May 5th, 2024

Merakla beklenen otobiyografisinin yayını öncesinde Prens Harry, bir TV röportajında “Babamı geri istiyorum. Kardeşimi geri istiyorum” dedi.

Bu yorum, Sussex Dükü’nün ITV için haber sunucusu Tom Bradby ile kaydettiği bir röportajın önizleme klibinde ortaya çıktı. Röportajın tamamı, Prens Harry’nin Spare adlı otobiyografisinin yayınından sadece iki gün önce, 8 Ocak’ta yayınlanacak.

ITV tarafından “Harry: The Interview”dan yayınlanan diğer klipler, Prens Harry’nin eşi Meghan Markle ile 2020’de medya tacizi nedeniyle kraliyet görevlerinden geri adım atıp, yurt dışına taşınma kararının ardından kraliyet ailesiyle olan sorunlu ilişkileri hakkındaki Netflix belgesel dizileri hakkında konuştuğunu gösteriyor.

Kendisi, babası Kral Charles ve kardeşi Prens William arasındaki zorlu ilişkiden bahseden Harry, “Asla bu şekilde olmasına gerek yoktu” diyor. Ayrıca bir kurumun değil, bir ailenin parçası olmak istediğini ve ailesinin uzlaşma konusunda kesinlikle hiçbir isteklilik göstermediğini söylediği duyuluyor.

Sussex Dükü’nün röportajda ilişkileri hakkında daha fazla konuşmasının yanı sıra annesi Prenses Diana’nın ölümü ve geleceğe dair umutları ve planlarına da değinmesi bekleniyor. Röportaj 8 Ocak Pazar günü saat 21.00’de yayınlanacak ve 90 dakika sürecek.

Prens Harry, 8 Ocak’ta yayınlanması beklenen başka bir röportajı da CBS News’taki 60 Dakika için Anderson Cooper ile kaydetti. Bu röportajdan yayınlanan fragman kliplerinde, kraliyet hikayesini açıklamaya karar verdiğini açıklıyor.

Her iki röportaj da, Prens Harry’nin 10 Ocak’ta yayınlanacak otobiyografisi Spare’ın öncesinde, 8 Ocak 2023’te yayınlanacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen