Cum. May 10th, 2024

Kourtney Kardashian için yoğun bir çalışma haftası oldu ve imparatorluğu daha da büyüyor gibi… Realite yıldızının, kendi yaşam tarzı markasını piyasaya sürmeye hazırlandığı söyleniyor.

Kardashian, Instagram’da aniden gizemli bir paylaşım yaptı. Arka planda “Lemme” logosu bulunan lila rengi bir zeminin önünde pembe bir koltuğa otururken bir karesini paylaşarak herkesi meraklandırdı.

Bu yeni girişimin ne olabileceğine dair spekülasyonlar oldukça çok… Lemme’nin Instagram sayfasının, lansman hakkında bilgilendirilmek için kaydolmalarını isteyen bir web sitesine bağlanmasıyla da hiçbir ipucu bulunamadı. Hesaptaki başka bir gönderiye “27.9.22” başlığı eklendi, ancak o tarihte tam olarak ne olacağı konusunda hiçbir açıklama yapılmadı.

Neyse ki, şimdilik bazı ipuçlarına sahibiz.

Yıldızın yeni girişimi aslında uzun zamandır Kardashian’ın en iyi arkadaşı Simon Huck ile bir ortaklık. Kaynaklar, Kardashian’ın bu yıl Şubat ayında “Lemme” için ticari marka başvurusunda bulunduğunu gösteren mahkeme belgelerini inceledi.

Bilgiye göre, Lemme, “oyunlar, oyuncaklar ve spor malzemeleri” de dâhil olmak üzere “çanta, cüzdan, cüzdan ve giysi” üretimini içerecek.

The Sun ayrıca, Kardashian’ın aynı gün içinde “vitaminler, takviyeler, vitamin takviyeli yiyecek ve içecekleri” kapsayan “Unplug” adlı ikinci bir iş için ticari marka başvurusunda bulunduğunu da ortaya çıkardı.

İki işletmenin bağlantılı olup olmadığı belirsiz olsa da, zamanlama ilginç. Özellikle vitaminler, Nisan 2019’dan bu yana sağlıklı yaşam web sitesi Poosh’u yöneten Kardashian için bir sonraki doğal adım gibi görünüyor.

Sanırım daha fazlası ortaya çıkana kadar beklememiz gerekecek.

Bilmemize izin ver, Kourtney!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen