Sal. Nis 30th, 2024

Yaklaşık bir yıl sonra, Kylie Jenner nihayet oğlunun adını paylaştı. Aynı zamanda kendisinin ve Travis Scott’ın erkek bebeğinin tam gözüktüğü ilk fotoğraflarını yayınladı. Jenner, Instagram hesabında gönderiye sadece bebeğinin adını yazdı: “Aire”. Post, aynı zamanda Aire’in yüzünü herkesin önünde sergileyen ilk çekimlerini içeriyordu.

Aire, Jenner ve Scott’ın çocukları için seçtikleri ikinci hava durumuyla ilgili isim; kızlarının adı Stormi. Jenner’ın geçen yıl açıkladığı gibi, Aire’in adı ilk olarak Wolf idi. Daha sonra kendisine uymadığı için adını değiştirdiğini paylaştı.

Mart 2022’de “Oğlumuzun adı artık Wolf değil 😅😅, Bilginiz olsun” diye yazmıştı. “Gerçekten o olduğunu düşünmedik. Sadece paylaşmak istedim çünkü her yerde Wolf olarak görmeye devam ediyorum 🙏🏼”


Jenner, en son Kasım 2022’de The Kardashians’ın kameralarına “Bebeğimin adı hala Wolf. Değiştirince haber veririm arkadaşlar. Belki size 3. sezonda anlatırım çocuklar.”

Jenner, 2 Şubat 2022’de Aire’i dünyaya getirdi. Kızı Stormi’nin doğum günü ise bir gün önce, 1 Şubat 2018.


Jenner ve çocuklarının babası Scott, yıllarca süren flörtlerinin ardından şu anda ayrılar. Bir kaynak, bu ayın başlarında ikisinin farklı öncelikleri olduğunu söyledi. Kaynak, “Kylie, çocuklarına ve işine çok odaklanmış durumda” dedi. “O büyük bir partici değil. Travis’in tam tersi. Travis parti yapmayı sever. Kesinlikle farklı odakları var.” Kaynak ayrıca “Bunun hiçbir zaman kolay bir ilişki olmadığını paylaştı.

Kaynak, “Hiç evlenmemelerinin bir nedeni var” diye devam etti. “Her zaman çok inişli çıkışlı oldu. Ve hiç birlikte yaşamadılar bile. Her zaman ayrı evleri oldu.”

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen