Cts. Nis 27th, 2024

Lancôme, yüksek performanslı yaşlanma karşıtı bakım serisi Rénergie’nin yeni marka elçisi olarak ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu ile iş birliği yaptı. Rol aldığı yapımlardaki başarısıyla olduğu kadar cilt güzelliği ve ışıltısıyla da öne çıkan güzel oyuncu, güzellik devi Lancôme’un sevilen serisi Rénergie’yi güzellik tutkunlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Tek formülde 3 serum etkisi sunan yenilikçi Rénergie Triple Serum’un ilk reklam filminde yer alan Terzioğlu, doğal halleriyle cildinin tüm güzelliğini gözler önüne seriyor.

3 serum etkisi tek formülde: Rénergie Triple Serum


Hyalüronik Asit, C vitamini + Niasinamid ve Ferulik Asit bileşenlerinin uzman kombinasyonunu sunan Rénergie ailesinin inovasyonu Triple Serum’un patentli formülü, tek dozda optimum yaşlanma karşıtı etki gösteriyor. 40 yıllık araştırmalara dayanan ve Lancôme’da ilk kez üç aktif içeriğin tek formülde birleştiği Triple Serum, yüksek performanslı yaşlanma karşıtı bakım sağlıyor, cildin her katmanında yaşlanma belirtilerini azaltmayı hedefliyor. Lancôme’un yüksek performanslı yaşlanma karşıtı cilt bakımında çığır açan yeniliği Rénergie Triple Serum, son derece etkili olmak ve cilde nazikçe bakım yapmak arasında mükemmel bir denge kuruyor.

3 serum etkisini tek formülde cilt bakım tutkunlarıyla buluşturan Rénergie Triple Serum Hyalüronik asit, C vitamini + Niasinamid ve Ferulik asit içeriyor. Hyalüronik Asit içeren formül cildi nemlendiriyor, kırışıklık görünümünü azaltıyor ve daha dolgun bir cilt görünümü sağlıyor. C vitamini ve Niasinamid içeren formül cilt tonunu eşitliyor, koyu leke görünümünü azaltıyor ve daha aydınlık bir cilt görünümü oluşturuyor. Ferulik Asit içeren formül ise cilde antioksidan koruması sunuyor ve cilt bariyerini güçlendiriyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen