Paz. May 12th, 2024

Nicolas Ghesquière, Louis Vuitton Cruise koleksiyon sunumu için bir tarih belirledi: 24 Mayıs 2023. Coğrafi konum ve mekan da dahil olmak üzere diğer ayrıntılar hala gizli.

2013’ten beri Vuitton’da kadın koleksiyonları sanat yönetmeni olan Ghesquière, Vuitton’un cruise şovları için genellikle bir mimari harikayı arka plan olarak seçiyor.

Marka, 2023 cruise şovu için Pasifik Okyanusu’nun nefes kesen manzaralarını çerçeveleyen birbirinin aynı iki Brutalist bina sırası arasında uzanan ince bir yansıtma havuzuna sahip, uçurumun tepesindeki bir araştırma tesisi olan San Diego’daki Salk Enstitüsü’nü seçti.

Pasifik Okyanusu manzaralı Salk Institute’de Louis Vuitton 2023 Cruise Show

Koleksiyonların birkaç sezona yayılan uzun bir satış penceresi ve genellikle özel kampanyalar ve pop-up mağazalar aracılığıyla ekstra dağıtım olması nedeniyle, cruise koleksiyonları lüks markalar için önemli bir teslimatı temsil ediyor.

Destinasyon şovları koronavirüs pandemisi sırasında kesintiye uğrarken, birkaç isim vermek gerekirse; geçen yıl Chanel Monaco’ya, Dior Sevilla’ya, Max Mara Lizbon’a ve Gucci Puglia’ya gittiğinde ihtişamla geri döndüler.

Vuitton, ilkbahar ve sonbahar kadın giyim ve erkek giyim koleksiyonlarını genellikle Paris’te sergiler, ancak aynı zamanda Bangkok, Miami, Şangay ve Aranya, Çin gibi uzak yerlerde de “yan gösteriler” düzenledi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen