Paz. May 19th, 2024

Selena Gomez, daha önce bilinmeyen problemlerini ve hayatının detaylarını ‘My Mind & Me’ belgeseli aracılığıyla paylaşıyor.

Yayınlanan fragmanda, otuz yaşındaki Gomez’in son altı yılda yaşadığı mental sağlık mücadelesi gösteriliyor.

Videonun başında, “Hayatta olduğum için minnettarım,” diyen Gomez, “Size bir söz vereyim, böyle yaşamaya bir son vereceğim. Kendi nefesimi almayı nasıl öğrenebilirim?” diye ekliyor.

Fragman daha sonra Gomez’in iş ve özel yaşantı arasındaki dengesini anlatışına geçiyor. Bir noktada, “Açıkçası, başka birine yardım etmek için sahip olduğum her şeyi kullanmak için hala buradayım’ diyen Gomez, kendi kendini iyileştirmenin sırrının başkalarıyla bağlantı olduğunu açıklıyor. “Daha mutluyum ve duygularımı ve düşüncelerimi hiç olmadığı kadar kontrol ediyorum. Kafamdan çıkmama yardımcı oluyor.”Belgeselde “Aklım ve ben, bazen anlaşamıyoruz ve nefes almak zorlaşıyor ama hayatımı değiştirmezdim,” diyen Gomez, aynı zamanda yeni bir şarkısına gönderme yapıyor. Gomez, daha önce verdiği bir röportajda sosyal medyadan uzaklaşma kararı hakkında konuşmuştu. “İnsanların en nefret dolu şeyleri söylediği bu küçücük telefonun içindeymişim gibi hissetmeme konusunda büyük bir rahatlama oldu. ‘Neden günümü bununla doldurayım ki? Ayrıca tüm bu insanların dünyasının gerçekçi olmayan bir hayat yaşadığını fark etmeye başladım. Her zaman mükemmel, güzel ve mutlulardı. Ama uygulamayı kapatıp başımı kaldırıp baktığımda, ‘Bir dakika. Bu kasiyerle içeceğim hakkında konuşacağım ve karşılaştığım bu kişiyle konuşacağım’ diye düşündüm. İnsanlarla doğal bir bağlantı kurmak çok önemli,” diye eklemişti.

Müzik kariyerinin başlarında panik atak sorunu ile mücadele eden Gomez’in atakları 2016’da ‘Revival’ albümü için turneye çıktığı sırada artmıştı ve turnedeki bazı şovları iptal etmek zorunda kalmıştı. Rehabilitasyona giden Gomez, mental sağlık sorunlarını anlama ve geliştirme fırsatı olduğunu söyleyerek, “Aklımda neler olduğunu anladım ve bir amaç duygusu kazandım,” demişti. .

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen