Paz. Nis 28th, 2024

Serena Williams, ağrı kesici ve günlük kas desteği sağlamak amacıyla kurduğu iyileşme markası Will Perform’u piyasaya sürdü. Seri, beş topikal ürünle ağrıyı ele almayı, günlük destek sağlamayı, iyileşmeyi ve kişisel bakımı teşvik etmeyi amaçlıyor.

Williams, “Gerçekten ancak iyileştiğin kadar iyisindir” diyor; koçlarının ona şampiyon tenis kariyeri boyunca, iyileşmenin genellikle tenis maçlarından daha fazla zaman aldığı zamanlarda sık sık söylediği bir mesaj. Ancak Williams, modern olmadıkları için piyasadaki geleneksel iyileştirme odaklı markaların çoğuyla bağlantı kuramadı; keyifli kokulara ve dokulara sahip ürünler bulmakta zorlandı.

“Fransa Açık’ta bir ürün kullandığımı ve ‘Bu ürünü kullanmak için çok gencim’ diye düşündüğümü hatırlıyorum. Kelimenin tam anlamıyla, düşüncelerimden biri de buydu” diyor Williams. “Tamam, daha iyi bir şey olmalı” dedim. “Kategori yalnızca yaralı veya yaşlı olmanıza odaklanıyordu… ki bunlar elbette gerçek ihtiyaçlar. Ama çok daha büyük bir fırsat var. Bu yüzden, kendimin ve gerçekten herkesin yararlandığını görebileceğim bir şey yaratmak istedim.”

Bu gönderiyi Instagram’da gör

WILL PERFORM (@willperform)’in paylaştığı bir gönderi

Markayı piyasaya sürmek için Welly, Method ve Olly’nin kurucularından olan seri girişimci Eric Ryan ve uzun süredir ambalajlı tüketim malları yöneticisi olan Hank Mercier ile ortaklık kurdu. Ryan için Will Perform, Williams’ın saha içindeki ve dışındaki inanılmaz varlığından güç alıyor. Williams’ın, “canavar modunu” “zarafet ve güzellik” ile birleştirmedeki çevikliğine atıfta bulunuyor. Ryan, “Serena, bunun vizyonu hakkında nasıl düşündüğümüzün büyük bir parçası” dedi. “Onun ahlakı, sanattaki bu cesareti gerçekten bir araya getiriyor.” Bunu yapmak için, estetik açıdan hoş, etkili bir ürün serisi yaratmak için iyileşmenin tıbbi yönü ile zindeliğin ileriye dönük tasarım tarafını bir araya getirdiler.

Williams, profesyonel tenis kariyerinin son yılında lansman öncesi ürünleri test etti ve formülleri iyileştirmek için geri bildirim sağladı. “Bana ne kadar fayda sağladığına şaşırdım. Bu ürünlerin çoğundan çok uzun süre uzak durdum çünkü benimle gerçekten konuşmadıklarını hissettim”dedi Williams. Aklında koku ve doku varken, daha hafif ve günlük yaşamda daha kullanışlı bir şey geliştirmekten gerçekten heyecan duyuyordu.

Williams ürünleri bir profesyonel olarak test ederken, markanın daha geniş bir topluluğa hitap etmesini ve tüm tüketicilerle iletişim kurmasını istiyordu. “Piyasada gerçekten kullanabileceğim bir şey görmeyi gerçekten çok istiyordum, ama bu… tüm aktif yaşam tarzlarından tüm insanlara yardım edebilirdi” dedi. “Açıkçası iyileşme hayatımda ve profesyonel performansımda çok önemli ama aynı zamanda herkes için çok önemli. Herkesin pratik yapabileceğini ve bundan fayda sağlayabileceğini düşünüyorum” dedi. Şu anda profesyonel olarak oynamamasına rağmen Williams, bu iyileşme ürünlerine her gün güvendiğini belirtti ve şaka yaparak, bunları şimdi kariyeri boyunca olduğundan daha fazla kullandığını söyledi.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Serena Williams (@serenawilliams)’in paylaştığı bir gönderi

Markanın özünde hem iyileşme hem de kişisel bakım bulunan Will Perform’un beş ürünü arasında;
Will Relieve Pain Relief Roll-On (Ağrı Giderici Rahatlatıcı Roll-On),
Will Relieve Pain Relief Spray (Ağrı Giderici Rahatlatıcı Sprey),
Will Cool Cooling Pain Relief Roll-On (Soğutucu Ağrı Giderici Roll-On),
Will Soothe Daily Muscle Soothing Lotion (Yatıştırıcı Günlük Kas Yatıştırıcı Losyon),
Will Rest Nightly Muscle Recovery Lotion (Dinlendirici Kas İyileştirme Gece Losyonu) yer alıyor.

Ürünleri hepsi, genel olarak daha sağlıklı bir yaşam tarzı için ağrı kesici ve günlük kas desteği sağlıyor.
Will Relieve ürünleri, ağrı kesici sağlamak için lidokain kullanıyor;
Will Cool Cooling Pain Relief Roll-On, serinletici bir his sağlayan mentol ve kafur kullanıyor;
Will Soothe Daily Muscle Soothing Lotion, nem ve rahatlama için tasarlanmış seramidleri ve magnezyumu birleştiriyor;
Will Rest Nightly Muscle Recovery Lotion, iyileşmeyi ve uykuyu desteklemek için epsom tuzları, lavanta ve sardunya içeriyor.

Marka, şu anda WillPerform.com’da mevcut ve 18 Aralık’ta Target’ta mağaza içi ve çevrimiçi lansmanını yapacak ve yakında diğer perakendecilere açılmayı planlıyor.

Will Perform piyasaya sürüldüğünde, ekip ürün genişletmeyi planlarken Williams markadan daha fazlasının geleceğini söyledi. Williams, “Bu bir son değil. “İyileşme alanında çok daha fazla fırsat görüyoruz ve pazara yeni inovasyonlar getirmekten heyecan duyuyoruz.”

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen