Sal. May 21st, 2024


Milletlerarası Altın Saat Kulesi Mükafatları Şenliği 15’ince kere İzmirlilerle buluştu. Şenlikte Menderes Belediye Lider V. Erkan Özkan da başarılı çalışmaları nedeniyle ödüllendirildi.

Menderes Belediyesi’nin takviyeleriyle düzenlenen 15 Memleketler arası Altın Saat Kulesi Mükafatları Şenliği Cumhuriyet kortejiyle başladı. Kortej sonrası Menderes Ömer Halisdemir Parkı’nda gerçekleşen şenlik açılışına ise Menderes Belediye Lider V. Erkan Özkan, S.S. İzmir Köy Koop Birliği İdare Konseyi Lideri Neptün Soyer, sivil toplum kuruluşları ve dernekler ile çok sayıda vatandaş iştirak sağladı. Aktiflikte ilçeye yapmış olduğu hizmetler nedeniyle Menderes Belediye Lider V. Erkan Özkan da plaketle ödüllendirildi.

5 gün program

1 Ekim Pazar günü sona erecek şenlik renkli imajlara sahne olacak. Gün uzunluğu sürecek etkinliklerde açık oturumlar, dans şovları, konserler, halk dansları, şiir dinletileri ve çeşitli yarışlar yer alacak.

Sanatla, şenlikle büyüyen Menderes

Sosyal belediyeciliğin en hoş örneklerini sunmak ismine çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Menderes Belediye Lider V. Erkan Özkan, ‘’ 15 Milletlerarası Altın Saat Kulesi Mükafatları Festivali’ne konut sahipliği yapmak bizim için başka bir memnunluk. Yalnızca muvaffakiyetin ödüllendirildiği bu tertipte bugüne kadar birçok isim mükafatın sahibi oldu. Ülkemizde çok kıymetli sanatçı, iş insanı, siyasetçi ve spor beşerinin yanı sıra memleketler arası alandan da isim ve kuruluşları ağırlamanın onurunu yaşadık. Menderes Belediyesi olarak ilçemizin tanıtımına katkı sunan projeleri hayata geçirirken bu cins tertiplere da takviye vermeyi sürdürüyoruz. Maksadımız kültür sanat etkinlikleriyle, şenlikleriyle öne çıkan bir Menderes inşa etmek. Her alanda en düzgün olmak için var gücümüzle çalışırken, insan odaklı hizmetleri hemşehrilerimize sunma çabasındayız. Ben ve takım arkadaşlarım İzmir’in gözbebeği Menderes’imizin geleceğine katkı koyacak her işte varız. Canla, başla çalışmalarımızı sürdürürken herkesin ve her bölümün sesi olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen