Per. May 9th, 2024

Alternatif Bank yenilikçi eseri VOV Hesap ile sunduğu avantajlara yenilerini ekleyerek müşterilerine kazandırmaya devam ediyor.

Vadesiz hesabın esnekliğiyle vadelinin getirisini birleştiren VOV Hesap müşterileri artık ‘Bitmeyen’ Beğenilen Geldin Faizinden yararlanabiliyor. Fatura ödeme talimatı, kredi kartı, sigorta ve kredili mevduat hesabı eserlerinin her biri için ek faiz oranı kazanan müşteriler, 4 eseri birden kullandıklarında ise VOV Hesapları için daima Beğenilen Geldin Faizinden faydalanabiliyorlar.

Alternatif Bank taşınabilir uygulaması üzerinden manzaralı görüşmeyle kolay kolay VOV Hesap açabilen müşteriler, otomatik olarak sahip olacakları (debit) banka kartı VOV Kart ile yapacakları fizikî ve online alışverişlerde 500 TL’ye kadar anında nakit iadesi kazanıyor, böyleceharcarken de kazanmaya devam ediyor. VOV Kart, Masterpass altyapısına uyumluluğu sayesinde e-ticaret platformları, online yemek, market siparişleri ve Masterpass destekleyen tüm online alışverişlerde süratli ve inançlı halde kullanılabiliyor. VOV Hesap ve sunduğu avantajlarla ilgili detaylı bilgiye alternatifbank adresinden ulaşılabiliyor.

VOV Hesabın sunduğu yeni yararlarla ilgili konuşan Alternatif Bank Ferdi ve Dijital Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökay Dede, “Alternatif Bank olarak, ferdî müşterilerimize sunduğumuz tahlilleri daima düzgünleştirmeye ve gereksinimlere nazaran şekillendirmeye itina gösteriyoruz. Yaptığımız araştırmalarda müşterilerimizin tasarrufa sunulan getiri kadar, bu getirinin sürekliliğine ehemmiyet verdiklerini; öteki yandan harcamalarını yanlışsız planlamaya ve harcarken sunulan avantajlara ziyadesiyle dikkat ettiklerini gördük. Bu doğrultuda müşterilerimiz tarafından büyük ilgi gören VOV Hesap eserimizle yarattığımız yararları daha da zenginleştirdik. VOV Hesabın bitmeyen güzel geldin faizi, VOV Kart’ın anında nakit iade avantajı, Masterpass entegrasyonu ve birçok e-ticaret platformuna özel kampanyalarımızla müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran eser ve tahlilleri hayata geçirdik. Bilhassa vadeli mevduatta yalnızca makul bir müddet yüksek getiri vadeden ‘hoş geldin’ faizi kavramını, ‘bitmeyen güzel geldin faizi” yaklaşımıyla, müşterilerimizin daima ve uzun soluklu yüksek yarar elde edecekleri bir yapıya dönüştürdük. Önümüzdeki devirde de yenilikçi bir yaklaşımla, ferdi müşterilerimizin gereksinimlerine nazaran şekillenen katma pahalı tahliller sunmayı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen