Pts. May 20th, 2024

Tasarım, kalite ve konforun ulaşılabilir halini sunmayı unsur edinen Türkiye’nin önde gelen mobilya markası Modalife, tüketici dostu kampanyalarıyla aile bütçelerini koruyor.

Tüketicilerin gereksinim ve beklentilerini her vakit göz önünde bulundurup, bu gereksinim ve beklentileri kalite, tasarım ve konforun ulaşılabilir halini sunarak karşılayan Türkiye’nin önde gelen mobilya markası Modalife, tüketici dostu fiyat siyasetiyle aile bütçelerine katkıda bulunuyor.

Modalife, Yılın Son Fırsatı kampanyasıyla 3+3+1 Koltuk Ekipleri, Köşe Mobilyaları, Yatak Setleri, Genç Odaları ve farklı eserlerinde kaçırılmayacak indirimlerle tüketicisine kolaylık sağlıyor.

Erişilebilir maliyetler için tüketiciye direkt temas unsurunu benimseyen Modalife, yurt genelinde kendi bünyesindeki 150’den fazla mağazasında ve web sitesinde tüketiciye sunduğu eserlerinde, cazip fiyat avantajlarını kredi kartına 12 taksit ve ING bankası iş birliğinde peşin fiyatına, vade farksız 36 aya kadar vadeli tüketici kredisi fırsatıyla destekliyor.

Yeni bir aile hayatına birinci adımı atan çiftlerin beğeni ve bütçelerine uygun, kaliteli, işlevsel ve uzun ömürlü eserleriyle bölüme ve ülkemize düğün paketçisi kavramını kazandıran Modalife gönüllerde edindiği yeri anlatan Türkiye’nin Düğün Paketçisi sloganını gururla taşıyor.

Türkiye’nin önde gelen mobilya markası Modalife, yurdun farklı bölgelerinde, 30’u aşkın deposu ve ülkemizin her yerine en kısa müddette ulaşan sevkiyat ağıyla, tüm eserlerini cazip fiyat avantajları ve dalında ayrıştığı stoğunda hazır tuttuğu bir çok eserinde “1 günde teslim” özelliğiyle tüketiciye ulaştırıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen