Paz. May 5th, 2024


Tarım kesimine yönelik ileri teknoloji tahlilleri ile sürdürülebilir tarım uygulamalarını destekleyen Anadolu Motor, çiftçi müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için Fibabanka ile değerli bir iş birliğine imza attı. İş birliği çerçevesinde çiftçiler, Anadolu Motor bayilerinden yapacakları; motor, çapa makinesi ve motopomp üzere tarım eserleri alışverişinde 2024 hasat vadeli Fibabanka çiftçi kredisi kullanarak, girdilerin finansmanını hasatta ödemeli formda karşılayacak.

Tohumdan hasada, hasat vadeli kredi

‘Tohumdan hasada, hasat vadeli kredi’ başvurusu için çiftçilerin; ANDLMOTOR boşluk T.C. kimlik numarası boşluk doğum tarihi ( gün, ay, yıl şeklinde) yazarak, 3422’ye SMS göndermeleri kâfi olacak. Kredi uygunluk yanıtı alan çiftçiler, Fibabanka Mobil’i indirip, en yakın Anadolu Motor bayisine giderek, kefilsiz ve senetsiz olarak anında alışveriş kredisi kullanabilecek.

Anadolu Motor Genel Müdürü Yutkun Tok, kelam konusu işbirliğine ait şu açıklamalarda bulundu:

“Anadolu Motor olarak, yurt genelinde ki yaygın bayi ağımız ve tarım bölümünün gelişimine kakı sağlayan tahlillerimiz ile 50 yılı aşkın müddettir çiftçilerimizin yanındayız. Fibabanka ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğiyle de çiftçilerin ziraî üretimdeki makine ve ekipman muhtaçlıklarını karşılamaları için finansman kolaylığı sağlamayı hedefledik. Bu kapsamda çiftçiler, Anadolu Motor bayilerinden yapılacakları; motor, çapa makinesi ve motopomp üzere tarım eserleri alışverişinde 2024 hasat vadeli Fibabanka çiftçi kredisi kullanabilecekler. 

Çiftçilerin yükünü hafifletecek

Kefilsiz ve teminatsız olarak çiftçilerin kullanımına sunduğumuz ‘hasat vadeli kredi’nin çiftçilerin yükünü hafifleteceğini ve ziraî üretim süreçlerini destekleyeceğini düşünüyoruz” dedi.

Fibabanka Genel Müdürü ve İdare Şurası Üyesi Ömer Mert ise bahse ait şöyle konuştu: 

“Teknoloji her kesimi olduğu üzere tarımı da dönüştürüyor. Fibabanka olarak, ziraî üretimdeki muhtaçlıkları karşılamak, bölüme ve çiftçiye dayanak olmak emeliyle Anadolu Motor ile bedelli bir iş birliğine imza attık. Bu iş birliğine nazaran çiftçilerimize, Anadolu Motor bayilerinden yapacakları; motor, çapa makinesi ve motopomp üzere tarım eserleri alışverişlerinde 2024 hasat vadeli çiftçi kredisi veriyoruz. Böylelikle tarıma dayanak olurken, çiftçilerimizin ödemelerini nakit akışları doğrultusunda ve uzun vadeli olarak yapabilmelerine imkân sağlıyoruz. İş birliğimiz kapsamında, çiftçilerimizin muhtaçlıklarını karşılayarak, üretim hayatının içinde yer alabilmelerinden büyük memnuniyet duyuyoruz.”

 

Anadolu Motor hakkında

Anadolu Grubu’nun otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren şirketi Anadolu Motor, 50 yılı aşkın motor üretim ve pazarlama deneyimiyle dünyanın önde gelen motor üreticileri ortasında yer alıyor. Kendi markası “ANTOR”la motor üretimi yapan Anadolu Motor, Türkiye’de tek silindirli dizel motorlarda birinci ve tek üretici olma unvanını taşıyor.

2023 ylının birinci çeyreğinde Antor 3 LD 510 tek silindirli dizel motorları, Avrupa standardı olan Stage 5’e uyumlu hale getiren Anadolu Motor, dünyada Stage 5 sertifikasına sahip birinci 5 şirket ortasında yer alıyor. 

Anadolu Motor, üretimini yaptığı ANTOR markalı motorların yanı sıra üretim ve ithalatını gerçekleştirdiği ANTRAC markalı; çapa makinesi, motopomp, akaryakıtlı ve dizel motorlu jeneratör eser kümesiyle da müşterilerinin gereksinimlerine uygun tahliller sunuyor.

Honda Güç Ürünleri’nin ve Honda Marine dıştan takma deniz motorlarının distribütörü olan Anadolu Motor, 2022 yılının son çeyreğinde İsveç merkezli OXE Marine firmasıyla da OXE dizel motorlar için distribütörlük muahedesi imzalamıştır. 

Anadolu Motor, 55 bin ünite üretim kapasitesine sahip olan Gebze fabrikasında ürettiği Antor motorları ve Antrac markalı; çapa makineleri, motopompları, akaryakıtlı ve dizel motorlu jeneratörleri, bugün 50’den fazla ülkeye ihraç ediyor.

İleri teknoloji tahlilleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen Anadolu Motor, Türkiye’nin 81 vilayetinde 200 bayi ve 400 mutabakatlı servis ile hizmet veriyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen