Cts. May 4th, 2024


Anadolu Sigorta’nın Platin sponsorları ortasında yer aldığı Maximiles Black The Bodrum Cup, bu yıl 2 Ekim’de Selanik’te başlayacak. Dünya çapında yelken tutkunlarını Bodrum’da bir ortaya getiren ve bu yıl 35. yılını kutlayan Maximiles Black The Bodrum Cup’a, Cumhuriyetin 100’üncü yılı sebebiyle bu sene Selanik ve İstanbul rotaları da dahil edildi.

 

Anadolu Sigorta’nın bu sene altıncı defa sponsor olduğu Maximiles Black The Bodrum Cup’a, Cumhuriyetin 100’üncü yılı hasebiyle evvelki yıllardan farklı olarak Selanik ve İstanbul rotaları da eklendi. Yarışlar, 2 Ekim’de Selanik’te Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu konut ziyaret edilerek başlayacak, 8 Ekim’de Dolmabahçe Sarayı önünde yapılacak anma selamlamasıyla devam edecek. 17 Ekim’de Bodrum yarışları başlayacak, kupa merasimi 21 Ekim Cumartesi gecesi gerçekleşecek.

Her yıl yerli ve yabancı binlerce deniz meraklısını Ekim ayında Bodrum’da bir ortaya getiren The Bodrum Cup’ta, Anadolu Sigorta etabı ise 20 Ekim’de Kissebükü – Bodrum ortasında yapılacak.

“Mavi iktisada ve sürdürülebilirliğe dikkat çeken The Bodrum Cup’ı 6 yıldır destekliyoruz”

Şirket olarak ekonomik, çevresel ve toplumsal katma kıymet yaratma vizyonuyla faaliyetlerini sürdürdüklerini vurgulayan Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, “Sigorta dalındaki öncülüğümüzü toplumsal tesiri yüksek projelerle ileriye taşımaya uğraş ediyoruz. Bu sene Maximiles Black’in isim sponsoru olmasıyla birlikte, Bodrum Cup’da İş Bankası sinerjisiyle var olduğumuz için de ayrıyeten memnunuz.

Deniz odaklı ekonomik faaliyetleri tanımlayan mavi iktisadın kıymeti epeyce büyük. Anadolu Sigorta olarak her adımımızı sürdürülebilirlik bakış açısıyla atıyoruz. Mavi iktisadın ve sürdürülebilirliğin değerine dikkat çeken Maximiles Black The Bodrum Cup da bu açıdan son derece değerli bir tertip. Bu sene Cumhuriyetimizin 100. yılı hasebiyle Selanik ve İstanbul’un yarış rotasına dahil edilmesi ile manası da büyük bir aktiflik geçireceğiz. Artık çok daha geniş bir coğrafyaya yayılan ve başka bir ehemmiyete sahip Maximiles Black The Bodrum Cup, her yılkinden daha büyük bir heyecan ve coşkuyla deniz tutkunlarını bir ortaya getirecek” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen