Paz. May 5th, 2024

Apple Martin resmi olarak bir Chanel kızı! Gwyneth Paltrow ve Chris Martin’in 18 yaşındaki kızları Apple Martin, geçtiğimiz gün Paris’teki Chanel İlkbahar-Yaz 2023 Couture defilesi ile moda haftasına giriş yaptı. Defileye ön sıradan katılan Martin, Chanel’in ikonik tüvit kreasyonlarından siyah-beyaz bir tasarım tercih etti. Stilini siyah kapitone bir çanta ve platformlu loafer’lar ile tamamlayan Martin, 60’lara gönderme yapan stili ile etkinliğin en dikkat çekici isimlerinden biri oldu.

Apple Martin Chanel İlkbahar-Yaz 2023 Couture Defilesinde (Getty Images)

Henüz dört yaşındayken Karl Lagerfeld ile tanışan Apple Martin’in bir gün Chanel kızı olacağı aşikardı! Beklenen an yıllar sonra İlkbahar-Yaz 2023 Couture defilesi ile gerçekleşmiş oldu. Martin, Chanel defilesi katılımının ardından annesine benzetilirken, en çok konuşulanlardan biri ise Martin’in 1990’lı yıllardaki ‘Shakespeare in Love’ filmindeki Gwyneth Paltrow görünümü oldu.

View this post on Instagram

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Kızını defalarca sosyal medyadan öven Paltrow, geçen sene Kadınlar Günü’nde, “Bu sabah sevdiğim ve beni de çok seven inanılmaz kadınları düşünerek geçirdim. Hayatımda daha da büyük yer kazanan, yuvadan veya 7. Sınıftan beri sevdiğim kadınları düşündüm. Ama bugünü kadın olmak üzere olan birine adamak istiyorum. Bu genç kadın bana gelecek ve dünyamız hakkında umut veriyor. Ve bu kadın beni bugün olduğum kadın yaptı” yazarak kızı ile FaceTime konuşmasının bir fotoğrafını paylaşmıştı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen