Per. May 2nd, 2024


Konya Büyükşehir Belediyesinin kentin çocuklarının akademik ve toplumsal gelişimlerine katkıda bulunmak gayesiyle hizmet veren ünitesi Bilgehanelerin, merkez ve ilçelerde faaliyet gösteren 23 şubesine kayıt yaptıran toplam 10 bin 134 öğrencisi güz devri eğitimlerine başladı. 

Konya Büyükşehir Belediyesinin öğrencilere yönelik faaliyetlerinden olan Bilgehanelerde yeni periyot heyecanı yaşanıyor.

Öğrencilerin ulusal ve manevi istikametten gelişmesi için faaliyetlerini sürdüren Bilgehaneler, her periyot olduğu üzere 2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz periyodunda de öğrencilerden ağır ilgi gördü. Yeni devirde kayıt oluşturan 10 bin 134 öğrenci, kent merkezinde 14, ilçelerde 10 olmak üzere 23 Bilgehanede eğitim almak için yerlerini alırken öğrenciler hafta içi okul öncesi yahut sonrasında, ya da hafta sonu olmak üzere iki farklı kümede Bilgehane hizmetlerinden yararlanabilecek.

Bilgehanelere kayıt olan öğrenciler ve aileleri, yeni devir öncesi epeyce heyecanlı olduklarını belirterek, her vakit eğitime dayanak olan ve öğrencilerin yanında olan Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay’a teşekkürlerini iletti. 

Konya Büyükşehir Belediyesi Atabey Gençlik Projesi çatısı altında hizmet veren Bilgehaneler, 4. sınıftan 8. sınıfa kadar öğrencilere milli-manevi eğitimler, ders takviye programları, atölye ve etkinlikler düzenliyor. Ayrıyeten 4. sınıflara Hafızlık Hazırlık Programı ve 8. sınıflara LGS Hazırlık Programı ile de öğrencilerini yarınlara hazırlıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen