Sal. May 7th, 2024


Fiziksel ve online mağazacılık tecrübesini bir ortada sunan omni-kanal stratejisiyle büyümeye devam eden Boyner’de, üst seviye bir atama gerçekleşti. Emrah Bölük, 18 Eylül prestijiyle Kozmetik & Mesken, Ayakkabı & Çanta, Faal Spor, Outdoor ve Çocuk kategorilerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak misyona başladı.

Bilkent Üniversitesi Sanayi Mühendisliği kısmından mezun olan Bölük, profesyonel mesleğine 2005 yılında Unilever’in Müşteri Geliştirme Departmanı’ndaki Yönetici Yetiştirme Programı ile başlangıç yaptı. 2016 yılından itibaren mesleğine Pepsico’da Ulusal Zincirler Kıdemli Küme Müdürlüğü rolü ile devam eden Bölük, 13 yıllık FMCG kesimi deneyiminde saha ve satış idaresinden, ulusal ve memleketler arası müşteri idaresine, kategori idaresinden ticari pazarlama yöneticiliğine kadar birçok kritik vazifede rol aldı. 2018 yılında Amazon’a ‘Kıdemli Operasyon Yöneticisi’ olarak katılan Emrah Bölük, 5 yıllık Amazon tecrübesinde teknoloji, operasyon, tedarikçi ve satış iş ortakları idaresi alanlarında birçok farklı projeyi 19 farklı ülkede muvaffakiyetle hayata geçirdi. Amazon’da ülke lansman takımlarının kurulumuna öncülük ederek 5 yeni ülkede müşterilere Amazon servislerini sunmada aktif bir rol oynadı. Birebir vakitte Türkiye’de başlattığı ‘Tedarikçi İdaresi Programı’nın Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere 14 ülkeye genişletilmesi sürecine liderlik yaptı.

20 yıla yakın satış, teknoloji, müşteri ve operasyon idaresi tecrübesiyle, çok kültürlü gruplara liderlik etmiş ve birçok büyük proje üreterek küresel ölçekte muvaffakiyetle hayata geçirmiş olan Emrah Bölük; Boyner Büyük Mağazacılık bünyesinde Kozmetik & Konut, Ayakkabı & Çanta, Faal Spor, Outdoor ve Çocuk kategorilerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak misyon alacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen