Cts. Nis 27th, 2024

Saç serumunu saçlarınız için koruyucu bir kalkan gibi düşünebilirsiniz. Elbette, muhtemelen saçınıza bir saç kremi sürüyorsunuz, ancak duştan çıktıktan hemen sonra saç kurutma makinesiyle fön çekebilir, saç maşasıyla dalgalandırabilir veya bir gün güneşte ve tuzlu suda bekletebilirsiniz. İşte saç serumunun devreye girebileceği yer burasıdır! Saç serumu tellerinizi tüm bu unsurlara karşı korumakla kalmaz, aynı zamanda saçınıza nem desteği de sağlar.

Saç uzatma şampuanları ve yağ bazlı formüllerin aksine, saç uzatma serumları saç derisine nüfuz eden durulanmayan bakım ürünleridir.

Yüzünüzü nemlendiriciyle koruduğunuz gibi saçınızı da korumanız gerekiyor. Yüzünüze nemlendirici sürmeden evden nadiren çıkarsınız ve aynı felsefe saçınıza da uygulanmalıdır.

Saç serumuna yatırım yapmak vakti! İşte en iyi 15 serumu…

1

ABTIRA GARDEN
Lily Saç Uçları İçin Bakım Serumu
460 TL
Saç uçları için bakım serumu Lily, yıpranmış ve cansız saç uçlarını yeniden yapılandırmaya yardımcı oluyor. E vitamini açısından zengin argan yağı saçları yeniliyor ve güçlendiriyor. Bol miktarda yağ asidi içeren jojoba ve macadamia yağı saçlara nem ve parlaklık sağlıyor. Antioksidan fındık yağı ve kaprik trigliserit saçları yıpranmaya karşı koruyor. Provitamin B5 saç kırıklarını önlemeye karşı etkilidir. Zambak ise bu iksire hoş bir koku veriyor.
abtira.garden

2

ROSECE
Saç Dibi Serumu-Besleyici ve Güçlendirici
225 TL
Saç derisi için değerli vitaminler, yağ asitleri, oksijen(O3) ve kafein içeren doğal bitki yağlarıyla saç derisini besliyor, nem kaybını azaltarak çevre şartlarına karşı güçlendiriyor. Ozonlanmış argan, doğal kafein içeren kahve çekirdeği yağı, avokado yağı ve diğer bitkisel aktiflerle sağlıklı saç derisini destekleyerek saç kayıplarını azaltmaya yardımcı oluyor.
mağaza.rosece.com

3

BALMAIN
Overnight Onarıcı Serum
1.850 TL
Yoğun bir gece onarım tedavisi için lüks, zengin saç serumu… Konsantre formülü saçın onarılmasına ve güçlenmesine yardımcı oluyor. Doğal yağlar ve özler ile zenginleştirilen serum, zarar görmüş saçların gözle görülür belirtilerini azalmasına ve kırık oluşumuna karşı korumaya yardımcı oluyor.
beymen.com

4

L’OCCITANE
Aromachology Hacim & Dolgunluk Veren Saç Derisi Serumu
555 TL
Silikon içermeyen bu uzman saç güçlendirici serum, saç derisine masaj yapıldığında uyarıcı bir etkiye sahip. İnce ve kolay kırılan saçlarda, daha dirençli bir yapı kazandırmaya yardımcı oluyor. Saçları daha güçlü, daha hacimli hale getirerek, uygulamadan hemen sonra saçlara canlı bir görünüm veriyor. Köklere etki ediyor ve saçı ağırlaştırmaz.
loccitane.com.tr

5

AVEDA
Invati Advanced Dökülme Karşıtı Saç Serumu
Uzun saçlarınızı korumak için saç dökülmesini azaltıyor. Günde 1 kez uygulandığında, bu canlandırıcı formül cildin doğal keratin üretimini destekleyerek saçları anında kalınlaştırıyor ve masaj yaparak uygulandığında saç derisini canlandırıyor.
aveda.com.tr

6

ASHLEY JOY
Argan Saç Bakım Serumu
299,90 TL
A, E vitamini ve Argan yağı bakımından zengin serum, mat, cansız saçlara ışıltı veriyor. Saç uçlarını onarıyor ve pürüzsüzleştiriyor.
ashleyjoy.com.tr

7

GUERLAIN
3.550 TL
Abeille Royale Scalp & Hair Youth Oil in Serum
Ouessant Adası’ndan gelen siyah arı balı ile zenginleştirilmiş Dynamic Blackbee Repair teknolojisi ile konsantre edilen Youth Oil-in-Serum, saç derisinin canlılığını üç katına çıkarıyor ve saç telinin direncini beş kat artırıyor. Saç, gençlik gücünü ve parlaklığını geri kazanıyor.
sephora.com.tr

8

WE ARE PARADOXX
Saç Uzamasını Destekleyen & Dökülmeyi Engelleyen Saç Serumu
890 TL
Kafein, vegan keratin, biotin ve at kuyruğu özü gibi uyarıcı özlerle güçlendirilmiş saç derisi serumu… Sağlıklı saç büyümesini desteklemek, kırılmayı azaltmak ve dolgunluk için kafa derisini ve saç köklerini uyaran tescilli Trioplexx Teknolojisi ile güçlendirilmiş.
makyajtrendi.com

9

THE BODY SHOP
Grapeseed Parlaklık Veren Saç Serumu
499 TL
Üzüm çekirdeği ekstresi ve susam yağı içeren vegan formüllü bu serum ile saçınızı pürüzsüzleştiriyor ve saçınıza yumuşaklık ve doğal parlaklık kazandırıyor.
thebodyshop.com.tr

10

URBAN CARE
Saç Serumu Ha ve Collagen 75 ml
244,90 TL
Ekstra dolgunlaştırıcı & nemlendirici saç bakım serumu, kuru, cansız ve parlaklığını yitirmiş saçlar için geliştirilmiş. İçeriğindeki Hyaluronic Acid, kuru ve nemsiz saçları neme doyuruyor. Daha hacimli ve ekstra dolgun görünüm veriyor. Saçların elastikiyetini artırıyor ve kırılmaları önlüyor. Bitkisel Kolajen ise saç köklerini güçlendirerek sağlıklı bir görünüm sunuyor. UV filtresi sayesinde saçları güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyor.
watsons.com.tr

11

KLORANE
Kinin ve Organik Aşk Çiçeği Özlü Güçlendirici Serum
849 TL
Stres, yorgunluk, hamilelik sonrası vücudun dengesinin değişmesi ve genetik etkiler gibi sebeplerden kaynaklanan her tip saç dökülmesi için tasarlanmış bu yüksek etkili serum, saç derisi üzerindeki etkileri sayesinde saça güç ve canlılık veriyor.
kozvit.com

12

OUAI
Saç Yağı
526 TL
Saç renginizin solmasını önlemek ve ısı hasarından korumak için Afrika Galanga, Ama ve Asya Hodan Yağları ile paketlenmiş yağ, düzgün, elektriklenmeyen saçlar sunuyor. Çok amaçlı yağ, bölünmüş uçlarınızı kapatıyor, parlak ve süper pürüzsüz bir görünüm sağlıyor.
revolve.com

13

MOROCCANOIL
Mending Onarıcı İnfüzyon Serum
790 TL
Saç uçlarına uygulanan losyon ipeksi bir görünüm için besleyici ve güçlendiren vitamin açısından zengin, kinoa protein içeren bir formül. Ultra hafif argan yağı formülü, yıpranmış uçlar, kuruluk ve renk hasarı gibi görünür saç hasarı belirtilerini azaltıyor ve aynı zamanda kabarmaya karşı koruyor.
beymen.com

14

SEPHORA COLLECTION
Güçlendirici Saç Serumu
299 TL
Yapısı keratine benzeyen bitki kökenli biotin ve proteinler ile zenginleştirilmiş bu güçlendirici serum, daha yoğun ve kalın saçlar için ideal bir yardımcı.
sephora.com.tr

15

ELSEVE
Hydra Hyaluronic Nem İle Dolgunlaştıran Serum
139,50 TL
Hyaluronik Bakım Sistemi ile güçlendirilmiş dolgunlaştıran serum; saçı ağırlaştırmadan nem ile dolgunlaştırarak, saç teli kalınlığını arttırıyor.
gratis.com

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen