Cts. Nis 27th, 2024


Lüleburgaz Belediyesi, Durak Mahallesi’nde 10 bin metrekare satıh kaplama, 8 bin 220 metrekare beton park taş döşemesi gerçekleştirdi.

Kent genelindeki bakım, tamirat ve yenileme çalışmalarını sürdüren Lüleburgaz Belediyesi, Durak Mahallesi’ni karış karış yeniliyor.

Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü grupları, Durak Mahallesi’nde Gündoğu Caddesi, Arıtma Tesisi Yolu, Vardar Sokak, Zafer 1., Zafer 2 ve Zafer 3 Orta Sokaklarda toplam 1760 metre uzunluğundaki alanda 10 bin metrekare satıh kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Ekipler, Zafer 2 ve Zafer 3 Orta Sokak ile Papatya 1 Sokak, Manolya Sokak, Akasya 1 Sokak ve Yasemin 1 Sokak’ta toplamda 920 metre uzunluğundaki alanda 8 bin 220 metrekare beton parke taş döşemesini tamamladı.

Tüm bu çalışmalar sayesinde Lüleburgaz’ın en esaslı yerleşim merkezlerinden Durak Mahallesi’ndeki cadde ve sokaklar yesyeni bir görünüme kavuşmuş oldu.

DEMİRHATTI CADDESİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Lüleburgaz Belediyesi’nin Demirhattı Caddesi’nde başlattığı yenileme çalışması da sürüyor. 850 metrelik yolda başlatılan çalışma kapsamında mevcut asfaltın sökülmesinin akabinde kodlama ve terasman hafriyatı gerçekleştirildi.

Demirhattı Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte Durak Mahallesi’ndeki yollar da daha konforlu ve inançlı hale getirilmiş olacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen