Sal. May 14th, 2024


Dünyanın başkan ekspres nakliyat hizmetleri sağlayıcısı DHL Express, kurum kültürünün temelini oluşturan insan odaklı yaklaşımıyla bir sefer daha “Avrupa’nın En Yeterli İş Yeri” unvanını kazandı. Great Place to Work (GPTW) Enstitüsü tarafından düzenlenen ve çalışanların oylarıyla belirlenen “Avrupa’nın En Düzgün Patronları 2023” listesinde, “Çokuluslu Şirketler Kategorisinde” birinci sırada yer alan DHL Express, üç yıl üst üste bu mükafatın sahibi oldu. 

DHL Express Türkiye CEO’su Volkan Demiroğlu aldıkları mükafatla ilgili şunları söyledi: “DHL Express olarak, dünyanın 220 ülke ve bölgesinde yaklaşık 120.000 çalışanımızın her birine eşit fırsatlar sunuyoruz. Elde ettiğimiz tüm muvaffakiyetlerin ardında da insan odaklı anlayışımız yatıyor. Çalışanlarımızın kendilerini kıymetli hissetmesi bizim için her şeyden evvel geliyor. “As One” olarak tanımladığımız “ekip birlikteliği” yaklaşımımız kurum kültürümüzün temelini oluşturuyor. Keyifli çalışanlardan oluşan, işini severek yapan ve harikası yakalamak için çalışan büyük bir takım olmamız, başarıyı getiriyor. Üst üste üçüncü sefer “Avrupa’nın En Düzgün İş Yeri” unvanıyla bu başarıyı taçlandırmaktan ötürü çok memnunuz. İnsan odaklı yaklaşımımız ve yenilikçi kurum kültürümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

 

DHL Hakkında 

1969 yılında kurulan DHL, lojistik dalının önder küresel markasıdır. DHL bünyesinde yer alan üniteler, ulusal ve milletlerarası paket teslimatından e-ticaret gönderi ve nakliyat tahlillerine, milletlerarası ekspres kara, hava ve deniz yolu nakliyatından endüstriyel tedarik zinciri idaresine uzanan eşsiz bir lojistik hizmet portföyü sunar. Dünya çapında 220’yi aşkın ülke ve bölgede yaklaşık 395 bin çalışanıyla DHL, müşterilerinin hudutları aşmasına, yeni pazarlara ulaşmasına, işlerini büyütmesine ve gönderilerini sevdiklerine ulaştırmasına yardımcı olur. 

Teknoloji, hayat bilimleri, sıhhat, mühendislik, üretim & güç, perakende ve otomotivin de ortalarında bulunduğu pek çok büyümekte olan pazar ve dala özel tahlilleriyle “Dünyanın lojistik şirketi” olarak konumlanan DHL, DHL Group’un bir modülüdür. Küme, 2022 yılında 94 milyar euro gelir elde etmiştir. Gerek sürdürülebilir ticaret uygulamaları gerekse topluma ve etrafa karşı duyduğu sorumlulukla, dünyaya olumlu katkı sağlayan DHL Group, 2050 prestijiyle sıfır emisyon gayesine ulaşmayı amaçlamaktadır. DHL Express, DHL Group’un memleketler arası ekspres hava nakliyatı alanında faaliyet gösteren küresel önder firmasıdır. 

DHL Express Türkiye Hakkında 

1981 yılında kurulan DHL Express Türkiye, geniş müşteri kitlesiyle Türkiye’de süratli hava nakliyeciliği bölümünün önderi pozisyonundadır. İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanlarından günde toplam 4 uçuş gerçekleştiren DHL Express, İstanbul’un iki yakasından uçak kaldıran “Ekspres Hava Taşımacılığı” firmasıdır. DHL Group bünyesinde yer alan DHL Express, yakın zamanda 135 milyon Euro yatırımla İstanbul Havalimanı’nda hayata geçirilen yeni Gateway binasında hizmet vermeye başlamıştır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen