Pts. May 20th, 2024


Türkiye’nin önde gelen elektrikli mesken aletleri markası Arzum’un yeni Pazarlama Yöneticisi Seda Simur Büyükkucak oldu. 

Seda Simur Büyükkucak, Üsküdar Amerikan Lisesi’nin akabinde Lisans eğitimini 2001-2005 yılları ortasında Koç Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamladı. Yüksek Lisans eğitimini ise Barcelona’daki EADA Business School’da Pazarlama alanında yaptı. 

İş hayatına Arçelik A.Ş.’nde başlayan Büyükkucak, burada Eser İdaresi ve Pazarlama İrtibatı alanlarında vazife yaptı. 2011 yılında Redbull’da Pazarlama Müdürlüğü vazifesinin akabinde, mesleğine Vodafone Türkiye’de devam etti. 2011-2023 yılları ortasında sırasıyla Vodafone Türkiye’nin Marka Stratejisi ve Pazarlama İrtibatı Müdürlüğü, çeşitli segmentlerin idaresinden sorumlu Kıdemli Pazarlama Müdürlüğü misyonlarına ek olarak Çevik Pazarlama tertibinin oluşturulmasına da liderlik etti. Büyükkucak, son vazifesinde ise Vodafone Türkiye’nin 4.5G Kapsama Stratejisi ve Dijital Sadakat Platformu’nun uçtan uca idaresini üstlendi.

Eylül 2023 prestijiyle Arzum ailesine katılan Seda Simur Büyükkucak, Arzum’un yurt içi ve yurt dışında sürdürdüğü tüm pazarlama faaliyetlerine, çoklu kanal stratejisine ve markanın küresel seyahatine öncülük edecektir. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen