Pts. May 6th, 2024

İki yıldır çalışmaları süren, yeni marka kimlik dönüşümü faaliyetleri kapsamında yeni logosu ve deneyim odaklı yepyeni mağaza konsepti ile ilk Fakir Hausgeräte mağazası İstanbul Ümraniye’de Meydan İstanbul AVM’de açıldı.

Köklü geleneğe sahip Saruhan Holding’in çatısı altında faaliyetini sürdüren Fakir Hausgeräte, 90 yıllık geçmişinden aldığı güçle “Köklerden Geleceğe” sloganı eşliğinde yenilenen marka kimliği ile yepyeni bir yolculukta.

Fakir Hausgeräte ailesi olarak yenilenmenin, dönüşümün, değişimin gücüne inançla; misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatmak üzere yeni kimlikle tasarlanan ilk Fakir Hausgeräte mağazasının açılışı sebebiyle heyecanlı olduklarını belirten Fakir Hausgeräte Satış ve Pazarlama Grup Başkanı Muhammet Fatih Saruhan gerçekleştirdiği açıklamasında “Ümraniye’deki Meydan İstanbul AVM’de açtığımız yepyeni konseptteki deneyim mağazamız müşterilerimize birebir dokunduğumuz en önemli yer olmasıyla da bizim için farklı bir anlam taşıyor. Yeni logomuz ve yenilenen kurumsal kimliğimiz ile ilk mağazamız olması ile de değerli tabii ki bu açıdan da çok mutluyuz.” diyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen