Paz. May 5th, 2024

Samsung Galaxy S23 FE, Geekbench’te SM-S711B model numarası, Android 13, 8GB RAM ve s5e9925 anakart özellikleri ile ortaya çıktı. s5e9925 dediğimiz şey ise Exynos 2200’ye karşılık geliyor.

Samsung, Hindistan’da Galaxy S21 FE’yi Snapdragon yonga seti ile yeniden piyasaya sürmeye hazırlanırken, şirketin merakla beklenen yeni Galaxy S23 FE’si, en azından bu sızıntıya göre Qualcomm yonga setini kullanmayacak. Henüz lansmanda Snapdragon seçeneğinin olacağına dair hiçbir kanıt yok.

Ne yazık ki, Exynos 2200 SoC iyi bir üne sahip değil. Galaxy S22 serisiyle birlikte piyasaya çıktığında zorlu bir lansman geçirdi ve amiral gemisi deneyimi için birkaç aylık yama çalışması gerekti. Neyse ki düzeldi ve kapsamlı optimizasyon sayesinde Exynos 2200 SoC bugünlerde o kadar da kötü değil.

Her ne kadar performans günün sonunda bir sorun olmasa da ve Galaxy S23 FE geçen yıl Galaxy S22’den daha iyi bir durumda piyasaya sürülmüş olacak olsa da potansiyel Galaxy S23 FE alıcılarını tatmin etmek için yeterli olmayabilir.

Samsung, Fan Edition cihazını fazla Exynos 2200 SoC stoğundan kurtulmak için kullanıyor gibi görünüyor, bu da bazı hayranları rahatsız edebilir. Ancak Samsung’un bu çipi seçmesinin bir başka nedeni de çip üretim ve optimizasyon yeteneklerinin geliştiğini dünyaya göstermek olabilir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen