Paz. May 5th, 2024

Saç bakımına doğa dostu yaklaşımıyla dikkat çeken We Are Paradoxx, volume serisiyle hacmini kaybetmiş saçları yeniden canlandırıyor.

Hayvanlar üzerinde test edilmeyen, vegan ürünleriyle saç problemlerine çevre dostu alternatifler sunan We Are Paradoxx’un Volume Serisi, saçları ağırlaştırmadan parlak ve sağlıklı bir görünüme kavuşturuyor.

WE ARE PARADOXX VOLUME SHAMPOO

Tüm saç tiplerinin rahatlıkla kullanabileceği We Are Paradoxx Volume Şampuan’ın %91’i doğal içeriklerden oluşuyor. Derinlemesine temizleme sağlayan bu vegan hacim şampuanı, içeriğinde bulunan ginseng sayesinde saçları güçlendiriyor ve nemlendiriyor. Kir ve yağdan tamamen arındıran volume şampuanın formülünde kullanılan şerbetçi otu ve ısırgan otu özleri saçlara hacim kazandırırken; Babassu yağı, matça yeşil çayı ve İrlanda yosunu özleri ile de saçlara hafif ve pürüzsüz bir görünüm kazandırmaya yardımcı oluyor.
Fiyatı: 550 TL


WE ARE PARADOXX VOLUME CONDITIONER

We Are Paradoxx hacim veren saç kreminin %99’u doğal içeriklerden oluşuyor. Paraben, plastik, parfüm, sülfat, mineral yağlar ve toksin içermeyen bu benzersiz ürün, saçların ağırlaşmadan hacimli bir görünüme ulaşmasını sağlıyor. Hindistan cevizi ve fındık yağı ile zenginleştirilen saç kremi, saçlara bakım yapıyor ve besliyor. Tüm saç tiplerinin kullanımı için uygun olan hacim veren saçan kremi, pürüzsüz ve parlak görünen saçlara kavuşturuyor.
Fiyatı: 620 TL

WE ARE PARADOXX VOLUME BLOW DRY SPRAY

We Are Paradoxx’un hacim veren saç spreyi Volume Blow Dry Spray’in, %94’ü doğal içeriklerden oluşuyor. Isı yoluyla kurutma öncesi nemli saç köklerine uygulanan bu özel ürün, fön sırasında saçı kaldırarak daha gür ve daha hacimli saçlar yaratıyor.
Fiyatı: 620 TL

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen