Sal. Nis 30th, 2024

H&M Studio 2023 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, yükselen pop müzik ikonu Kali Uchis’e başrolü vererek Hollywood ihtişamına ve giyinip kuşanma keyfine yeni ve yaratıcı bir yaklaşım getiriyor. Kali, bize özgüveninden, Latin Amerika tarzına olan sevgisinden, iki kültürle büyümekten ve içindeki çocuğu moda sayesinde iyileştirmesinden bahsetti.

H&M Studio 2023 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, kırmızı halııda gözleri üzerine çeken ya da sosyal medyayı sallayan modern megastarlardan ilham aldı. Çekimler sırasında setteki atmosfer nasıldı?
Klasik, kutsal bir feminenliği somutlaştırırken bazı modern unsurlarla birleştirmek çok eğlenceliydi. Herkes çok rahattı ve ekibi sevdim, gerçekten eğlenceli bir gün geçirdik.

Koleksiyon kampanyasındaki bu ruha nasıl yön verdiniz ve göz önünde olmanın getirdiği “daima açık” olma durumu, özdeşleşebileceğiniz bir şey mi?
Kamera önünde olmak için gerçekten havamda olmalıyım, ayrıca kırmızı halıda ve sosyal medyada kendimi çok rahat hissetmiyorum. İnsanlara sadece müziğimle ulaşsam ve yüzüm hiç görülmese, bundan mutlu olurdum. Mesela ilk başlarda, gizemli bir kimlikle müzik yapmak istiyordum. Ama canlı olarak, bir kalabalıkla müzik icra etmeyi de seviyorum ve bence bu, gerçekten “açıldığım” ve kendimi en iyi hissettiğim zaman. Bu düşünceyle, H&M Studio kampanyası için sahneye çıktım.


Koleksiyondaki favori parçalarınız nelerdi?
Trençkotu beğendim – kalıbının bol kesim olması güzeldi! Tabii ki kot elbiseyi ve tamamen pembe görünmesini sevdim.

Kendi kişisel stilinizi nasıl tanımlarsınız. Stiliniz son beş yılda nasıl değişti?
Sanırım çok boyutlu ve sürekli gelişen bir stilim olduğunu söyleyebilirim. Ama şu anda içimdeki çocuğu iyileştirme yolculuğundayım, bunu da çocukken oyuncak bebeklerimi giydirmeyi istediğim şekilde giyinerek yapıyorum. Sonuçta, her zaman stilimle eğlenmeye çalışıyorum.


Amerika’da büyüdünüz ama Kolombiya’da ailenizle çok zaman geçirdiniz. Stilinizi Latin Amerikan olarak mı tanımlarsiniz? Giyim tarzınızda Güney Amerika öğeleri var mı?

Bence Kolombiya ve Güney Amerika, sanatçı kişiliğim ve stilim üzerinde kesinkes etkili oldu. Kolombiya’da, Pereira adlı küçük bir şehirde büyüdüm, bu yüzden eğitimimin ilk yılları orada geçti ve yıllar sonra Amerika Birleşik Devletleri’ne, Virginia’ya geri döndüğümde, Kolombiya’ya uğramayı hiç bırakmadım. Her zaman insanların Kolombiya’da klişelerden çok daha fazlasının olduğunu anlamalarını istemişimdir. Burası dünyanın çok çeşitli bir parçası ve her ziyaretimde kendimi enerji dolmuş hissediyorum Modamızı ve kültürümüzü tanımlayan korkusuz stilim ve mirasımla gurur duyuyorum.


2023’te sizi neler bekliyor? Yeni şarkılar geliyor mu?
Biri İngilizce, biri İspanyolca olmak üzere iki yeni albümüm yolda. Birbirlerinden tamamen farklılar ve bu çeşitlilik duygusunu seviyorum; kendimi asla tek bir dille sınırlamak istemediğimi her zaman söylemişimdir. Kolombiyalı-Amerikalı olmak, deneyimlerimin çoğunu şekillendirdi ve ikili mirasımı yansıtan ve daha fazla insanı İspanyol müziğiyle tanıştırmama yardımcı olan yeni çalışmaları dünyaya duyurmaktan gerçekten heyecan duyuyorum.

H&M Studio 2023 İlkbahar / Yaz koleksiyonu, hm.com’da satışa sunuldu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen