Cum. May 17th, 2024


Nevşehir Belediyesi ve Nevşehir Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde istihdam garantili Kaynakçılık Kursu açılacak. Kursa katılmak isteyenler müracaatlarını 15 Ekim 2023 tarihine kadar www.nevsehir.bel.tr adresi üzerinden online olarak yapabilecek.

Nevşehir’de istihdama katkı sağlamak ve iş arayan gençlere meslek edindirmek emeliyle Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü çatısı altındaki Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)’de Mesleksel Eğitim Kursları düzenleyen Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde İstihdam Garantili Kaynakçılık Kursu açacak.  Nevşehir endüstrisindeki yetişmiş orta eleman gereksiniminin giderilmesine önemli katkı sağlayacak olan kurs sonunda iştirakçilere Ulusal Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek. Kontenjan sonu bulunmayan kursu muvaffakiyetle tamamlayanlar Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan çeşitli firmalarda işe yerleştirilecek.  

Kurslara katılmak isteyenler, 15 Ekim 2023 tarihine kadar Paşa Konağı’ndaki Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Nevşehir Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi’ne şahsen başvurabilecekleri üzere www.nevsehir.bel.tr adresindeki süratli menü içerisinde bulunan KAPEM Kurs Kayıt Mesleksel Eğitim sekmesinden online olarak kayıtlarını yaptırabilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen