Sal. Nis 30th, 2024


Türkiye karayolu yolcu taşıma dalının öncü markası Kâmil Koç, eşsiz bir seyahat tecrübesi amacıyla araç filosunu yenilemeye devam ediyor. 2015 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana da Kâmil Koç’un Erzurum acentesi olarak, faaliyetlerini sürdüren Karagül Holding & Arif Şenkuş, yeni otobüs yatırımları kapsamında filosuna 13 adet, sıfır kilometre TEMSA Maraton kattı.

Türkiye’nin birinci karayolu yolcu taşıma firması olarak, 97 yıldır bölümde muvaffakiyetle hizmet veren Kâmil Koç, filosunu son model otobüslerle güçlendirmeyi sürdürüyor. İş ortakları ile birlikte Türkiye’nin dört bir yanında hizmet kalitesini herkes için ulaşabilir kılma amacıyla çalışan firma, gençleştirdiği araç filosu ile yol arkadaşlarına daha keyifli, daha konforlu ve daha inançlı bir seyahat imkânı sunuyor.

Kâmil Koç’un, seyahat tecrübesini eşsiz hale getirme yaklaşımı doğrultusunda firmanın Erzurum acentesi Karagül Holding & Arif Şenkuş, filosunu son model otobüslerle güçlendirdi. Faaliyete başladığı 2015 yılından bu yana Kâmil Koç’un Erzurum acentesi olarak markanın bünyesinde hizmet veren ve son olarak gücünü Arif Şenkuş ile birleştirerek, yoluna Karagül Holding & Arif Şenkuş olarak devam eden acente, yeni araç yatırımı kapsamında filosuna 13 adet, sıfır kilometre TEMSA Maraton kattı.

Yeni araçlar için 21 Eylül’de düzenlenen teslimat merasimine kentin mülki yönetim amirlerinden Erzurum Vali Yardımcısı Ahmet Özdemir’in yanı sıra acente ismine firma sahipleri Arif Şenkuş, Ekran Karagül, Mustafa Karagül, Menderes Karagül, Kâmil Koç’u temsilen Kâmil Koç Otobüsleri İcra Şurası Üyesi ve Operasyon Yöneticisi Mehmet Türkyılmaz, İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Koordinatörü Umut Özcan, Güney Marmara ve Ege Bölge Koordinatörü Aydın Tokatlı, Akdeniz ve Çukurova Bölge Koordinatörü Mustafa Aktürk, Cem KIRAL Kuzey Marmara Otogar Müdürü ile TEMSA ismine da TEMSA Türkiye Satış Yöneticisi Baybars Dağ ve TEMSA Bölge Satış Müdürü İlker Canpolat katıldı.

“Yenilikçi filomuz ile bugün Türkiye’nin en çok tercih edilen markasıyız”

Törende konuşan Kâmil Koç Otobüsleri İcra Konseyi Üyesi ve Operasyon Yöneticisi Mehmet Türkyılmaz, son model araçlarla seyahat tecrübesini çok daha üst düzeye çıkardıklarını belirterek, şunları söyledi;

“Kâmil Koç olarak, işimizi yaparken hep en iyiyi sunma amacıyla çalışıyoruz. Bu yaklaşımımız sayesinde de bugün Türkiye’nin en çok tercih edilen markasıyız. Her gün Türkiye’nin farklı noktalarında yola çıkan bine yakın aracımızla, insanları sevdiklerine kavuşturuyoruz. Firma olarak emelimiz; kuruluşuna ve gelişimine öncülük ettiğimiz bu kesimde hizmet çıtasını daima üstte tutmak ve yolcularımızı en âlâ araçlarda ağırlamaktır. Bu yüzden de iş ortaklarımızla birlikte araç filomuzu daima yeniliyor, gençleştiriyor ve daha da güçlendiriyoruz. Bugün de kurulduğu günden bu yana bizim Erzurum acentemiz olarak, muvaffakiyetle bölge insanına hizmet veren Karagül Holding & Arif Şenkuş’un yeni araçlarını teslim almanın heyecanını yaşıyoruz. Yeni araçlarımızla birlikte filomuz bugün çok daha genç ve çok daha dinamik hale geldi. Yeni yatırımlarla Kâmil Koç’un hizmet kalitesine yaraşır bir halde araç filomuzu gençleştirmeye ve yolcularımıza en yeni araçlarımızla hizmet sunmaya devam edeceğiz. Yeni otobüslerimiz markamıza, firmamıza ve yolcularımıza güzel olsun.”

“Kâmil Koç ismine yaraşır araç ve hizmet kalitesi ile çalışmalısınız”

Karagül Holding & Arif Şenkuş’un firması sahipleri Arif Şenkuş ve Ekran Karagül de, şunları söylediler:

“Kâmil koç üzere seyahat dalında birincileri gerçekleştirmiş bir esaslı marka altında çalışıyorsanız, hep en iyiyi sunmalısınız. Zira araçlarınızda taşıdığınız marka isminin dalda çok özel bir yeri var ve o isme yaraşır araçlarla yeniden o isme yaraşır bir hizmet kalitesi ile çalışmalısınız. Biz de böylesine güçlü ve dalın önderi bir marka altında çalışmaktan, yol arkadaşlığı yapmaktan çok keyifli ve gururluyuz. Kâmil Koç’un ismini ve hizmet kalitesini en uygun biçimde teslim etmek için de bugün filomuzu 13 adet yeni TEMSA Maraton ile güçlendirdik. Yeni araçlarımız ile yolcularımıza çok daha keyifli ve konforlu bir seyahat tecrübesi yaşatacağız. Yeni araçlarımızın hem markamıza hem bizlere hem de yolcularımıza güzel olmasını diliyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen