Cum. Eki 18th, 2024

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Tedbire ve Eğitim Şube Müdürlüğü Eğitim Ünitesi (KOBİTEM), Bilişim Vadisinde yer alan TOGG (Türkiye’nin Arabası Teşebbüs Grubu) tesislerinde eğitime katıldı. Eğitim sonrasında itfaiye eğitmenleri yerli arabası tanıma fırsatı buldu.

TOGG TESİSLERİNE ZİYARET

Bilişim Vadisi’nde bulunan TOGG (Türkiye’nin Arabası Teşebbüs Grubu) Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Tedbire ve Eğitim Şube Müdürlüğü Eğitim Ünitesine davette bulundu. Davete istinaden gerçekleşen ziyarette, TOGG’un alanında uzman yetkilileri tarafından dünyada elektrikli arabaların geçmişi, teknolojik gelişimi, gelişmiş araç güvenlik sistemleri ile TOGG arabası hakkında sunum yapıldı.

ELEKTİRİKLİ ARAÇLARA MÜDAHALE

KOBİTEM Ünite Amiri ve eğitmenlerinin katıldığı ziyarette ayrıyeten muhtemel acil durumlarda elektrikli araçlara nasıl müdahale edileceği, yanlışsız müdahale teknikleri konusunda TOGG uzmanları tarafından KOBİTEM çalışanına eğitim verildi. TOGG uzmanlarından alınan bilgiler elektrikli araç yangın ve kazalarında birinci müdahale bahisli eğitimler için büyük ehemmiyet taşıyor.

YERLİ ARABASI TANIDILAR

Eğitim sonrasında itfaiye eğitmenleri yerli arabası tanıma fırsatı ve TOGG aracının simülasyonunu da deneme imkânı buldu. Doğuştan elektrikli Avrupa’nın birinci arabası unvanını taşıyan yerli ve ulusal markamız TOGG, sahip olduğu yeni teknolojiler ve güvenlik sistemleri ile de göz dolduruyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen