Paz. Nis 28th, 2024


Lider Tekno-Güzellik şirketi L’Oréal Türkiye, her alanda teknolojiyi merkeze alan çalışmalara imza atıyor. L’Oréal, küresel ölçekte başlattığı “Calling All Innovators & Disruptors” isimli proje ile mühendislik öğrencileri ve mühendislik kısmı mezunlarını bünyesinde çalışmaya davet ediyor. 

 

Liderlik gelişimi, yetenek idaresi, çeşitlilik ve kapsayıcılık yaklaşımlarıyla öne çıkan L’Oréal Türkiye, bünyesinde mühendis adayları ve mühendislere de pek çok fırsat sağlıyor. “Calling All Innovators & Disruptors” isimli projeyle kapılarını yeni mezun profesyonellere ve öğrencilere açan şirket, tüm adaylara sonsuz meslek imkanları sunuyor.

 

Varoluş emeli dünyayı harekete geçiren hoşluğu yaratmak olan L’Oréal; birebir vakitte fark yaratacak ölçek ve araçlara, öncü ve çevik bir kültüre sahip. Uzmanlık ve hünerlerini geliştirmek isteyenler için kapsamlı bir ekosistemin bulunduğu L’Oréal’de, şoför koltuğunda çalışanlar yer alıyor. Tüm bunlarla L’Oréal, mühendislik alanındaki profiller için ülkü bir çalışma ortamı sağlıyor. 

 

Kapılarının tüm yeni mezun mühendis ve mühendis adaylarına açık olduğunu belirten L’Oréal Türkiye Ülke İnsan Kaynakları Yöneticisi Murat Yüksel, kampanyaya değinerek şunları söyledi: “Öncü uygulamalarıyla bölümde farklı bir pozisyonda bulunan L’Oréal Türkiye, Tekno-Güzellik vizyonunu insan odaklı anlayışla birleştiriyor. Çalışan gelişimi konusuna değer veriyor, genç nesle kendi alanlarını genişletme imkânı sağlayarak start-up yaklaşımıyla çalışma ortamı sunuyoruz. Yenilikçi, gelişime açık ve her vakit birbirini besleyen bir kültüre sahibiz. İnovasyon, ortak akıl, birlikte çalışma ve takımlar ortası toplumsal etkileşim, üzerine değerle eğildiğimiz hususlar ortasında yer alıyor. Yeni projemiz aracılığıyla, yetkinlikleriyle şirketimize paha katacak, yenilikçi ve ezber bozan mühendis adaylarını L’Oréal Türkiye ailesine katılmaya davet ediyoruz.” 

Güçlü etik prensipler üzerine şurası yapısıyla L’Oréal; çeşitlilik, eşitlik ve kapsayıcılık kavramlarına olan bağlılığını da ön planda tutmaya devam ediyor.

 

L’Oréal Küme Hakkında

Dünyanın önde gelen hoşluk şirketi L’Oréal Küme, 100 yılı aşkın müddettir kendisini tek bir maksada adamıştır: dünya çapındaki tüketicilerinin güzellikle ilgili gereksinimlerini yerine getirmek. Varoluş hedefi olan dünyayı harekete geçiren hoşluğu yaratmak; L’Oréal Grup’un hoşluğa yaklaşımını kapsayıcı, etik, cömert, toplumsal ve çevresel sürdürülebilirliğe bağlı olarak tanımlar. L’Oréal Küme, 36 memleketler arası markadan oluşan geniş portföyü ve ‘Gelecek için L’Oréal’ programındaki argümanlı sürdürülebilirlik taahhütleriyle herkese kalite, aktiflik, güvenlik, samimiyet ve sorumluluk açısından en güzelini sunmak için çalışır. 4.000’den fazla bilim insanı ve 5.500 teknoloji uzmanından oluşan özel bir araştırma ve inovasyon grubuyla hareket eden L’Oréal Küme, Tekno-Güzellik güç merkezi olmaya odaklanırken, hoşluğun geleceğini yaratmaktadır. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen