Pts. May 6th, 2024


ING’de küresel düzeyde üst seviye bir atama gerçekleşti. Türkiye’den bir önder daha ING’de üst seviye bir misyona getirildi. Finans kesiminin farklı alanlarında geniş bir tecrübe ve bilgi birikimine sahip olan Işıl Akdemir Evlioğlu, 1 Kasım 2023 prestijiyle ING Hollanda’da Ferdi Bankacılık Lideri ve İcra Şurası Üyesi olarak atandı.

İnsanların özel ve iş hayatlarında bir adım önde olmalarını mümkün kılma hedefiyle faaliyetlerini gerçekleştiren ING’de, Türk finans dünyasından bir önder daha üst seviye bir misyona getirildi. Finans bölümünde geniş bir tecrübeye ve bilgi birikimine sahip olan Işıl Akdemir Evlioğlu, 1 Kasım 2023 prestijiyle ING Hollanda’da Ferdî Bankacılık Lideri ve İcra Şurası Üyesi olarak atandı. 

Son olarak Garanti BBVA Türkiye’de Genel Müdür Yardımcısı olarak vazife yapan Işıl Akdemir Evlioğlu, ferdi ve hukukî bankacılığı müşterilerine yönelik müşteri tahlilleri, dijital bankacılık, pazarlama, müşteri bağlantı merkezi ve sürdürülebilirlik tahlilleri alanlarından sorumluydu. Daha öncesinde, Garanti Ödeme Sistemleri’nde pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve akabinde da Genel Müdür olarak misyon yaptı. Evlioğlu ayrıyeten McKinsey & Company’de Yardımcı Ortak vazifesiyle finansal kurumlar alanında da geniş bir tecrübe kazandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen