Paz. May 5th, 2024


İzfaş ve Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği’nin birlikte düzenlediği Wedding Fashion Show harika defilelere sahne oldu…  Defilede özel hazırmış 250 kesimlik koleksiyonda birbirinden şık dantellerin, kumaşların ve taşların kullandığı moda şöleni büyük alkış aldı.

Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği Lideri Erdoğan Kulu yaptığı açıklamada, “Gelinlik ve ağabeye piyasasına hareketlilik getirmenin tüm idare konseyiyle birlikte memnunluğunu yaşıyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi Lideri sayın Tunç Soyer’e ve İZFAŞ ailesine verdikleri takviyeden ötürü teşekkür ediyoruz. 2024 Mart ayında bu hoş moda tertibini tekrar gerçekleştireceğiz.  Projeyi organize eden Serkan Duman ve Gökhan Duman’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Koreograf Serkan Duman ve Gökhan Duman farklı sahne showlarıyla İzmirli modaseverlere görsel bir şölen izletti.

 

BAŞ MODEL ECE GÜRSEL’DEN ARGÜMANLI AÇIKLAMALAR

Mimar Kemalettin’deki defilelerin baş modeli olan Ece Gürsel, “Dünyaya bir daha gelsem tekrar model olmayı isterdim. Gençliğim ve yetişkinliğim podyumda geçti. Hayatımı modellikle kazandım ve hala podyumdayım. Her şeyi modelliğe borçluyum” dedi. Ece Gürsel, “Soyunarak para kazandım” açıklamasına da açıklık getirerek, “Bir devir popülerlik mecmualara poz vermekten geçerdi. O devri yaşadım. Artık toplumsal medyada poz vermek moda… Açık poz vermek bitmedi, form değiştirdi” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen