Cts. Nis 27th, 2024


TOD’un merakla beklenen ve 21 Eylül’de ekran seyahatine başlayacak olan yeni dizisi Sarmaşık Zamanı’nın birinci iki kısmının tanıtımı yayınlandı

 TOD’un yakında ekrana gelmeye hazırlanan yeni dizisi Sarmaşık Zamanı’nın birinci iki kısım fragmanı yayınlandı. Burçin Terzioğlu, Onur Tuna, Hazal Türesan ve Yiğit Kirazcı’nın öne çıktığı tanıtımda, izleyici; Ezgi ve Kerem çiftinin keyifli görülen evliliklerinin çalkantılarına ve “katil” şüphelisi olarak okların Ezgi’nin kocası Kerem’in üzerine çevrilmesine sebep olan süreçlere adım adım ilerleyen bir kıssaya eşlik edecek.

Güçlü oyuncu takımı ve etkileyici kıssasıyla merakla beklenen dizinin birinci ve ikinci kısım konusu ise şu formda; 

 

1.bölüm ve 2.bölüm özeti: 

Arzu’nun konutunda meyyit bulunmasıyla cinayet soruşturması başlar.  Cinayetten üç ay evvel Ezgi, takip edildiği tasasına kapılır. Bu sırada bir tesadüf Ezgi ve Arzu’nun tanışmasını sağlar. Siteye yeni gelen bu bayan, öteki bayanlar tarafından pek sevilmez. Ezgi, takip edildiğinden emin olur. Peşindeki adamı kocası tutmuştur. Gizemli adam, Ezgi’ye evliliği ve Kerem hakkında akıl almaz şeyler söyler. Ezgi, peşindeki adamın söylediklerinin tesirinden kurtulmaya çalışırken, kendisine son derece yakın davranan Arzu’yla arkadaş olur. İstek, Ezgi’nin sorunlu bir evlilik yaşadığının farkına varır, Ezgi’ye yardım etmeye çalışır. Ezgi peşindeki adamdan kaçmaya çalışsa da adam her yerden karşısına çıkmaya, Ezgi’yi huzursuz etmeye devam eder. Kocası Kerem’le ilgili baş karışıklıkları yaşayan Ezgi, oğlu Oğuz’un okulda yaşadığı bir sorun yüzünden anneliğinin yeterliliğini sorgular. Evliliğindeki sorunlar oğlunun hayatını olumsuz etkilediğinden, Ezgi oğlunun karakteri ve geleceği için endişelenir. Arzu’nun cinayet sorgusunda ise Ezgi’yle ilgili, soruşturmaya istikamet verecek büyük bir sır açığa çıkar. 

Gökçen Usta’nın direktör koltuğuna oturduğu projenin senaryosunu Savaş Korkmaz kaleme alırken, oyuncu takımında usta isimler Emel Çölgeçen, Özgür Emre Yıldırım, Müge Bayramoğlu ve Fatih Berk Şahin yer alıyor. Sarmaşık Zamanı’nın dev oyuncu takımında ayrıyeten Pervin Bağdat, Pelin Ermiş, Mesut Yılmaz, Gökçe Güneş Doğrusöz, Ayşe Melike Çerçi, Uğur Karabulut, Funda Güray, Yılmaz Sütçü üzere başarılı isimler bulunuyor. Dizinin idari yapımcılığını ise OM CONTENT üstleniyor.

TOD’un yurt dışında da izleyiciyle buluşacak yeni dizisi Sarmaşık Vakti, Türkiye ile tıpkı anda MENA bölgesi ülkelerinde de yayınlanacak.

 

KONUSU:

Mutlu bir evliliği, sevdiği bir işi olan Ezgi, bir gün karşısına çıkan bir yabancının söyledikleriyle inandığı her şeyi sorgulamaya başladı. Kocası Kerem, gerçekte nasıl bir insandı? Görünüşte memnun olan evlilikleri tahminen de dağılmanın eşiğindeydi. Ezgi, duyduklarına mı, gördüklerine mi yoksa hissettiklerine mi inanması gerektiğini bilmiyordu. Sorgulamalarının sonucunda Ezgi kendini bir karakolda bulacaktı. Kerem, bir bayanı öldürmüş olabilir miydi? 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen