Per. May 9th, 2024


Dassault Systèmes, 14 Eylül’de 3DEXPERIENCE Forum 2023 aktifliğini İstanbul’da gerçekleştirdi. Aktiflik sayesinde şirket, vizyoner bakış açısını ve stratejik teşebbüslerini iştirakçilerle paylaşma fırsatı elde etti. 3DEXPERIENCE Forum 2023 ayrıyeten, Türkiye’de 3DEXPERIENCE platformu sayesinde inovasyon ve sürdürülebilir bir büyüme yakalayan kuruluşların tam potansiyellerini ortaya çıkarmalarındaki kilit rolleri de aktiflik boyunca vurguladı. Aktiflikte üretim, ulaşım, mobilite, havacılık ve savunma sanayii üzere bölümlerden iş önderleri ve uzmanlar da bir ortaya geldi.

Dassault Systèmes Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Lider Yardımcısı Olivier Ribet, Dassault Systèmes EUROMED Genel Müdürü Umberto Arcangeli ve geçtiğimiz aylarda misyonuna başlayan Türkiye Ülke Müdürü Hakan Kul aktifliğin açılış oturumunu gerçekleştirdi. Tecrübe oturumları ise Dassault Systèmes’in müşterilerine sunduğu hizmetlerin yanı sıra, hafif araç geliştirilmesinde dijital doğrulama ve dizaynda eser ömür döngüsü idaresi bahislerine odaklandı. 

Bu yılki aktifliğin teması ‘Sürdürülebilir Bir İktisat için Sanal İkizi Deneyimleyin’ olarak belirlendi. Sürdürülebilirlik, sanal ikizler ve dijital dönüşüm temalarıyla şekillenen aktiflik, dal önderleri ve lokal işletmelerin ticari, toplumsal ve tüketici üzerindeki tesirlerini tahlil etmeleri için ülkü bir platform oluşturdu. Mahallî müşterilere ilham vermeyi amaçlayan 3DEXPERIENCE Forum 2023, tecrübe iktisadında ilerleme ve iş yapmaya yeni bir yaklaşım sunarak büyüme, esneklik ve sürdürülebilir inovasyonun nasıl teşvik edileceğini gösterdi.

Dassault Systèmes, “ürün ve hizmetlerin sürdürülebilirliği”, “iş modellerinin ve operasyonların sürdürülebilirliği” ve “geleceğin sürdürülebilir işgücünün ve tertibinin geliştirilmesi” olmak üzere üç temel unsur aracılığıyla sürdürülebilirliği ilerletme konusundaki kararlılığını bir sefer daha gösterdi. Bu taahhüdün bel kemiği olarak ise 3D modelleme, simülasyon, bilgi zekası ve işbirliği tahlillerine dayalı sanal ikizlerin yaratılmasına imkan tanıyan 3DEXPERIENCE platformunun ehemmiyeti vurgulandı.

Etkinlik boyunca Türkiye’nin kilit bir pazar olarak oynadığı değerli rol, belli odak kesimlerin tanıtılmasıyla vurgulandı. Dassault Systèmes’in mahallî şirketlerin sürdürülebilirlik amaçlarına ulaşmalarına yardımcı olma konusundaki kilit rolü de aktiflik boyunca iştirakçilere aktarıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen