Cum. May 3rd, 2024


Teksüt Bandırmaspor Medya Günü’nde idare, teknik heyet ve futbolcular, Teksüt İdare Heyeti Lideri Cevdet Arınık’ın da iştirakiyle basın mensuplarıyla kahvaltıda bir ortaya geldi. Muvaffakiyetin sırrının birlik ve beraberlik ruhu olduğunun altı çizildi. Taraftarların dayanağı ile yılmadan çalışmaya devam ederek uzun maratonun sonunda keyifli sona ulaşılacağının bildirileri verildi.  

 

Spor Toto 1.Ligi’nde 2023-2024 sezonundan itibaren Teksüt Bandırmaspor adıyla gayret eden Bandırma takımı ligin birinci altı haftasında elde ettiği sonuçlar ile lig ikinciliğine yükseldi. Oynanan hoş futbol ve kazanılan maçlar sonrasında mağlubiyetsiz bir biçimde çalışmalarına devam eden futbol grubu, Teksüt İdare Heyeti Lideri Cevdet Arınık, Teksüt Bandırmaspor Kulübü Lideri Onur Göçmez, Teknik Yönetici Ersan Parlatan, teknik grup ve  futbolcuların da  katılımlarıyla 28 Eylül Perşembe günü  düzenlenen kahvaltıda medya ile bir ortaya geldi. Muvaffakiyetin çok çalışmanın yanı sıra birlik, beraberlik ve kadro olma ruhuyla geldiğinin altını çizdiler. Spor coşkusunu daima birlikte bir cümbüşe dönüştürmek için taraftarlara ileti verdiler.    

 

Güçlü Kadro, Güçlü Kent, Güçlü Destek

Teksüt Bandırmaspor Cinçukuru  Tesisleri’nde gerçekleştirilen Medya Günü’nde basın mensuplarını ağırlayan Teksüt Bandırmaspor Kulübü Lideri Onur Göçmez muvaffakiyetin inanmakla başladığını paylaşarak, kendilerine inanan ve dayanak olan Teksüt’e bu yolu birlikte yürüdükleri için memnuniyetlerini iletti. Yollarının uzun olduğunun altını çizen Göçmez kulüp, sportmenler, teknik heyet, çalışanlar olarak en değer verdikleri hususun taraftar takviyesini gerilerine daha da fazla alarak ilerlemek olduğunu paylaştı. Bu çerçevede spor basını ile de açık ve şeffaf bir irtibat modeliyle yollarına devam edeceklerini söyleyerek bu özel aktifliğe önayak olan Teksüt İdare Konseyi Lideri Cevdet Arınık’a  teşekkür etti. 

 

Teksüt ile gücümüze güç kattık

Teksüt Bandırmaspor Kulübü Lideri Onur Göçmez, ‘‘Sloganımız birinci günden beri  “Güçlü Kadro, Güçlü Kent, Güçlü Dayanak. Muvaffakiyet yalnızca çalışmak ile olmuyor ve yalnızca bir kümeye da ilişkin değil. Başta taraftarlarımız olmak üzere idare, teknik grup, atletler, taraftalar,  sponsorlarımız ve bizi takip eden bedelli basın mensuplarımız ile büyük bir aileyiz. Bu yalnızca bir spor değil birebir vakitte da bir iktisat. Cümbüşü, izlencesi, takipçileri, okuyucuları ile büyük bir iktisat. Uygun sonuçlar aldığımızda da beklenmedik gelişmeler yaşandığında da birlikte ve güçlü olmayı unutmadan amaçlarımıza birlikte ilerlemeye devam etmeliyiz. Teksüt ile gücümüze güç kattık. ” dedi.

 

Başarı değil sporun hoşluğu biz bir ortaya getirdi

 

Teksüt İdare Şurası Lideri Cevdet Arınık konuşmasında şunları söyledi. Spor Toto 1.Ligi’nde gayret eden Bandırmaspor Kulübü’ne takviye olmaktan, gurur duyuyoruz. Bandırmaspor’un gücüne güç katmaya geldiğimizi söylemiştik, elde edilen sonuçlar da bizi destekliyor. Teksüt olarak ürettiğimiz eserler ile sağlıklı kuşakların yetişmesine, her yaş kümesinden insanın istikrarlı beslenmesine katkı sağlıyoruz. Bu bölgede üretilen bedeli ve Teksüt lezzetini tüm Türkiye’ye ve dünyanın 4 kıtasında 42 ülkeye taşıyoruz. Teksüt Bandırmaspor olarak gayret verdiğimiz her alanda bize yakışanın, elimizden gelenin en düzgününü yapmak için uğraşacağız. Kentimize, bölgemize, bu toprağın beşerlerine  hizmet sunmak, bizler için bir vazifedir. Spor hayatın bir yansıması, muvaffakiyet için birçok doğrunun bir ortaya gelmesi gerekiyor. Düzgün bir kadro olmak, yılmadan çalışmak, muvaffakiyetin sahiplenilmesi bunlar daima hoş ancak kâfi değil. Spora ve atlete dayanak olmamız, güzel günde de güç vakitlerde da yanlarında olduğumuzu hissettirmemiz gerekiyor. 

 

Sporun kattığı hoşlukların destekçisiyiz 

Biz yalnızca muvaffakiyetin değil tıpkı vakitte sporun hayata kattığı hoşlukların de destekçisiyiz. Nasıl kurum olarak maksadımız güzel ve kaliteli ürenler yapmanın ötesindeyse Teksüt Bandırmaspor ile de maksadımız kentimize bölgemize ve insanımıza sporun hoşluklarını aktarabilmek. Ben de kulübümüzün bedelli lideri Onur Göçmez’e bize bu fırsatı verdikleri için bir sefer daha teşekkür ediyorum.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen