Pts. May 20th, 2024

Türkiye’nin seçkin doktorları aracılığıyla çeşitli cilt tiplerine özel kişiselleştirilmiş bakım rutini sunan WTC (welcometoclub)’nin düzenlediği davette katılımcılar WTC ve cilt sağlığı ile ilgili bilgiler edinirken ürünleri de deneyimleme şansı buldu. Davetliler, WTC’ nin ilk deneyim noktası, Spa Soul’u da bünyesinde bulunduran The Ritz-Carlton, Istanbu’da bir araya geldi.

Welcometoclub Nedir?

welcometoclub, kısa adıyla WTC, tele-sağlık alanını e-ticaretle buluşturan yeni bir girişim. Cilt bakımınız için kullanacağınız ürünleri uzman yönlendirmesiyle seçmek artık mümkün ve çok kolay.

welcometoclub.com’da Türkiye’nin seçkin dermatolog ve medikal estetik hekimleriyle bulunduğunuz yerden, hiçbir ekstra program/uygulama indirmek zorunda kalmadan, size uygun bir zamanda randevunuzu oluşturup online olarak görüşebiliyorsunuz.

Doktorunuzla birlikte cildinizin ihtiyaçlarını belirleyip size en uygun ürünlere karar veriyorsunuz, aklınızdaki soruları sorabiliyorsunuz ve önerilen ürünleri yine platform üzerinden en doğru ve avantajlı fiyatlara satın alabiliyorsunuz.

welcometoclub platformunda gördüğünüz tüm ürünler, WTC ekibi ve Bilim Kurulu’nun incelemelerinin ardından seçilmiş ürünler olup her insanın cildi; sahip olduğu genetik harita ve mikrobiyotanın maruz kaldığı tüm dış faktörlerin etkisiyle benzersiz olarak şekilleniyor.

WTC ekibi, yenilikçi ve bilime yatırım yapan markalara ait en yeni teknoloji ve patentli içeriklerle üretilmiş, uluslararası düzenlemelerce insan sağlığı için güvenli bulunmayan bileşenleri kullanmayan, doğaya, gezegene ve hayvanlara saygılı olan markaları seçiyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen