Çar. May 1st, 2024


Seha Yapı İnşaat A.Ş ve Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin ortak teşebbüsü olarak hayata geçen, Konyanın en büyük ve en değerli topraklarından birinde yer alan Zermeram projesinde; Elmas Evler etabında cazip ödeme şartları ile daire satışları başladı. Meram bölgesinin ayrıcalıklı projelerinden olan Zermeram’ın birinci etabında daireler, lansmana özel peşinatsız 12 ay vade imkanı ile satışa sunuluyor. Banka kredisi olmaksızın avantajlı ödeme şartları ile konut alma fırsatı sunduklarını belirten  Seha Yapı İnşaat A.Ş ve Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş’den Sorumlu İcra Konseyi Üyesi Harun Toftamış, Elmas Evlerin, Konyanın sahip olduğu ömür kültürü ve alışkanlıklarının günümüz ile en âlâ biçimde harmanlanarak tasarlanmış, özel bir proje olduğunu lisana getirdi.

 

Konya’da pak hava ile görüntünün buluştuğu Meram bölgesinde yer alan Zermeram projesinde birinci etap Elmas Evler’in lansmana özel, peşinatsız 12 ay vade imkanı sunan kampanyası başladı. Her muhtaçlığa yönelik farklı konut tiplerinin bulunduğu projenin, 80 bin m2 alana kurulan birinci etabında 205 daire ve 9 büyük ölçekli villa yer alıyor. 3+1’den 5+1’e kadar farklı daire tipinde konut ve 10+3 oturum planlı villaların bulunduğu Elmas Konutlar, konut sahibi olmak isteyenler için cazip ödeme şartları ile satışa sunuldu.  Projenin bu etabındaki daireler 2024 yılının birinci çeyreğinde teslim edilecek.

 

Zermeram projesinde, değişen tüketici beklentileri ve dal dinamiklerini en âlâ formda kıymetlendirerek adımlar attıklarını belirten  Seha Yapı İnşaat A.Ş ve Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş’den Sorumlu İcra Konseyi Üyesi Harun Toftamış, Elmas Meskenler etabında tüm bu birikimlerden yola çıkarak özel bir kampanya hazırladıklarını belirtti. Toftamış “Zermeram bizim için çok önemli bir proje. Konya’ya kıymet katacak işlerin ardında olmak bizi keyifli ediyor. Gayrimenkul bölümü hem ulusal hem de küresel değişkenlerden süratli etkilenen bir dal. Buna rağmen Seha Yapı İnşaat A.Ş ve Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olarak süreçleri en düzgün halde yürüterek bugüne ulaştık. Konya’nın her geçen gün bedel kazanan bir bölgesindeyiz. Konut, toplumsal alan ve alışveriş merkezinin yer aldığı projemizin, Meram bölgesinde ayrıcalıklı bir ömür alanı olarak konumlanacağına inanıyoruz.” açıklamasında bulundu.

 

Konut projelerini tasarladıktan ve ürettikten sonra en uygun ödeme şartları ile konut arayışında olanlarla buluşturmaya çalıştıklarını belirten Toftamış “Her bir basamağını titizlikle yürüttüğümüz projemizin Elmas Konutlar etabını; tekrar bize yakışan bir kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlerle buluşturuyoruz. Konyalıların ve Konya’da yeni bir hayat kurmak isteyenlerin aradıkları ayrıcalıklı hayatı sunmak adına lansmana özel peşinatsız 12 ay vadeli ödeme planı oluşturduk. Güçlü finansal yapımız ile hayata geçirdiğimiz bu cazip kampanyanın ilgi göreceğine inanıyoruz. Bunu ön satış döneminde açıkça gözlemleme fırsatımız oldu ve birinci etabımızın yüzde 30’unun satışını gerçekleştirdik.” dedi.

  

Konya’da gayrimenkul yatırımının kıymetli bir yatırım aracı olmaya devam ettiğini ve konuta yönelik talebin arttığını belirten Toftamış “Son aylarda Konya’nın; deprem riskinin az olması sebebiyle,  iç göç almaya başladığını görüyoruz. Bununla beraber son periyotta, Marmara’nın üzerinde bulunan sanayi yükünün, Konya’ya taşınmasına yönelik haberler gündemde yer aldı. Bu gelişmenin sonucunda pek çok firmanın üretim, depolama, transfer merkezi üzere ünitelerini buraya taşıması bekleniyor. Uzun vadeli olarak Konya’da başlaması planlanan bu gelişmeler ve beklentilerin arsa ve konut talebinde de artış olarak yansıyacağı düşünülüyor. Önümüzdeki günlerde hem ticari yapılaşmaya hem de bu dönüşümün beraberinde getireceği iş gücünün,  konut muhtaçlığına yönelik birçok projenin hayata geçeceğini görebiliriz. Bu da Konya’nın ülkemiz iktisadı için çok daha kapsamlı ve nitelikli bedel üreteceğinin habercisi. Biz de Seha Yapı İnşaat A.Ş. ve Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olarak bu süreçte birikimimizi en uygun formda kıymetlendirerek Konya’nın gelişiminde aktif rol üstlenme dileğindeyiz. Sürdürülebilir, yenilikçi, emniyetli konut ve ticari üniteleri hayata geçirmeye devam etmeyi hedefliyoruz. ” halinde konuştu. 

 

Detayları ile fark yaratan proje

 

Proje evresinden uygulamaya kadar her basamağı itinayla incelenen ve titizlikle uygulanan Zermeram, hem yenilikçi, hem de çevreci ayrıntıları ile dikkat çekiyor. Gri su arıtma ve yağmur suyu depolamanın yanı sıra güneş gücü kullanımı üzere çevreci sistemlerin yer aldığı projede, tıpkı vakitte elektrikli araç şarjı üniteleri de bulunuyor. Memleketler arası projelerle eş paha dizaynlara sahip konutların iç dekorasyon, mobilya ve teknolojik altyapısı ise günümüzün en uygun gereç ve sistemlerinden oluşuyor. Konut sahiplerinin tüm günlük gereksinimlerini karşılayacak formda planlanan projede, toplumsal alanların yanı sıra farklı markaları buluşturacak bir alışveriş merkezi de yer alıyor.

 

Sanat yapılarından endüstriyel yapılara, alışveriş merkezlerinden çağdaş ömür alanlarına kadar inşaat dalının her alanında etrafına paha katan projeler üreten Seha Yapı İnşaat A.Ş’nin, Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş. ile birlikte üstlendiği Zermeram, Konya’nın yatırım kıymeti süratle artan projeleri ortasında yer alıyor. Zermeram, Konya’nın eşsiz görünümünün, yaz sıcaklarında esen serinletici Gedavet rüzgârı ve pak havasıyla buluştuğu; kentin beğenilen lokasyonu Meram’da, konut almak ya da yatırım yapmak isteyenlerin ilgisini çekiyor. Pozisyonu, seyir terasları, yemyeşil vadileri, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, sağlıklı hayat merkezi, toplumsal alanları ve alışveriş merkezi ile Konya’nın en ayrıcalıklı projesi Zermeram’ın satışa sunulan Elmas Konutlar etabı ve devam eden öbür etapları hakkında ayrıntılı bilgi için satış ofisi ziyaret edilebiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen