Paz. May 19th, 2024

Vatandaşlara yönelik bilgilendirme seminerlerini aralıksız sürdüren Bayraklı Belediyesi, göğüs kanserine yönelik farkındalık semineri düzenledi. Uzman doktorlardan erken teşhis ve tedavi yollarını öğrenen yaklaşık 200 bayana mamografi ikram edildi.

198 BAYAN KATILDI
Bayraklı Belediyesi Araştırma ve Geliştirme Müdürlüğü, Sıhhat İşleri Müdürlüğü ve Bayan Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Tınaztepe Üniversitesi Özel Galen Hastanesi’nin katkılarıyla Göğüs Kanseri Farkındalık Semineri düzenlendi. Osmangazi Hizmet Binası’nda gerçekleşen seminere toplam 198 bayan katıldı.

UZMANLAR ANLATTI
Prof. Dr. Zümre Arıcan Alıcıkuş, Prof. Dr. Tülay Akman, Prof. Dr. Gökhan Akbulut ve Prof. Dr. Serhat Gür, göğüs kanserinde erken teşhis ve teşhisin ehemmiyeti ile çağdaş tedavi prosedürlerini anlattı. Galen Hastanesi, aktifliğe katılan tüm bayanlara mamografi armağan etti.

“İHMAL EDİLMEMELİ”
Bayraklı Belediye Lideri Serdar Sandal “Çağımızın en kıymetli sorunlarından olan göğüs kanseri konusunda bayanlarımızı bilinçlendirdik. Erken teşhis ve teşhisin ehemmiyetini anlattık. İhmal edilmemesi gereken bir bahis ve bu hususta bilgi sahibi olmak son derece önemli” dedi.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen