Pts. May 6th, 2024


Mikromobilite alanında yurt dışına açılan birinci Türk şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren BinBin, yurt dışı yatırımlarıyla büyümeye devam ederken CEO koltuğunda değişim yaşandı.  Dünya genelinde 6 ülkede kullanıcılarına pratik ve çevreci bir ulaşım alternatifi sunan şirketin CEO’luk vazifesine Mudzahid Beslija getirildi.

Yüksek lisans eğitimini RMIT Üniversitesi Melbourne’da tamamlayan Mudzahid Beslija, mesleğine 2013 yılında Daily Mail’in sahip olduğu Kollektiv ile başladı. Bu süreçte, lokal ve global pazarlarda işe alım hizmetlerinin satışlarını değerli ölçüde artıran danışmanlık ve yöneticilik vazifelerini üstlendi. 2014-2021 yılları ortasında TRT’de İnsan Kaynakları Yöneticisi olarak mesleğini sürdürdü. 2020- 2021 yılları ortasında ise Getir Başkan Ekibi’nin bir üyesi olarak şirketin İnsan Kaynakları sürecine liderlik etti. 2021 yılından beri BinBin ve Go Sharing’in COO vazifesini üstlenen Mudzahid Beslija, Eylül 2023 itibariyle BinBin ve Go Sharing’in CEO’su ve 1000 Yatırımlar Holding’in icra konseyi üyesi olarak vazifesine devam etmektedir.

 

Kadir Abdik 1000 Yatırımlar Holding İdare Kurulu’nda devam edecek 

BinBin’in kurucu ortağı ve CEO’su olarak 2019 yılından beri misyon yapan Kadir Abdik ise ulaşım, yazılım ve güç üzere farklı dallarda faaliyet gösteren 1000 Yatırımlar Holding İdare Konseyi’nde etkin rol almaya devam edecek. Kadir Abdik’ten bayrak teslimi alan Mudzahid Beslija, memleketler arası tecrübeleriyle sürdürülebilir bir dünya için akıllı ve çevreci kent ulaşımı hizmeti sunarak, mikromobilite kesiminin global dinamiklerine istikamet verme amacıyla yatırımlarına devam eden BinBin ve Go Sharing şirketlerini bir adım daha ileri taşıyacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen