Cum. May 10th, 2024


Borusan, “Bu Sevda İlelebet” sloganıyla Cumhuriyet’in 100. yılına özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Anıtkabir’i ziyaret eden Borusanlılar, Atatürk’ün mirasına olan derin hürmetlerini ve bağlılıklarını bir sefer daha lisana getirdi.

 

Borusan Kümesi, Cumhuriyet’in 100. yılında, “Bu Sevda İlelebet” mottosuyla çalışanları, yakınları ve aileleri ile Anıtkabir’e özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret, Borusan’ın Cumhuriyet’i daha da ileriye taşıma taahhüdünü temsil ederken Borusanlılar Atatürk’ün mirasına olan derin hürmetlerini ve bağlılıklarını bir defa daha lisana getirdi.

Borusan Küme CEO’su Erkan Kafadar, Anıtkabir Özel Defteri’ne Cumhuriyet’in geleceğine dair umutlarını ve taahhütlerini paylaşırken “100. yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin nasıl zorluklarla uğraş ile yılmazlığınızla ve liderliğinizle kurulduğunun takdiriyle sonsuz teşekkürlerimizi sunmak için Borusan Kümesi olarak buradayız. Tüm Borusanlılar olarak mirasınıza olan derin hürmetimizi ve bağlılığımızı bir defa daha huzurlarınızda tabir etmek istiyoruz. Türk milletine bağımsızlık ve özgürlük umudu verdiniz; bu ülkeyi çağdaş bir cumhuriyete dönüştürdünüz. Bugün, bu büyük mirası korumak ve daha da ileriye taşımak cumhuriyet kazanımlarından biri olan Borusan’ın da en kutsal misyonudur. Cumhuriyet çocuğu Borusan olarak yalnızca Türkiye’yi değil, dünyayı etkileyen bir önder olan sizden ilham alıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlarken ülkemizi bilim, teknoloji, eğitim, kültür ve sanat alanlarında öncü pozisyona getirerek memleketler arası arenada daha da yükseklere taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Birlik, beraberlik ve dayanışmayla Türkiye Cumhuriyeti’ni daha da büyük bir muvaffakiyet öyküsü haline getireceğimize olan inancımızı yineliyoruz” cümlelerine yer verdi.

Cumhuriyetin kurucusu Ulu Başkan Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak ve Cumhuriyete olan bağlılıklarını göstermek gayesiyle gerçekleştirilen ziyarete Borusan Küme CEO’su Erkan Kafadar liderliğinde Küme üst idaresiyle birlikte Borusan çalışanları, yakınları ve aileleri katıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen