Çar. Nis 24th, 2024


Akbank yayınladığı özel reklam sineması ile Türkiye’nin varlıklı tarihini, bugünün başarılarıyla birleştirerek, Cumhuriyetin 100. yılına hürmet ve sevgi ile bir iz bırakıyor.

Akbank, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını özel bir reklam sinemasıyla kutladı. “Bu Kalp Attıkça Ayrılmayız Cumhuriyet Yolundan” bildirisiyle yayınlanan sinema ile Cumhuriyet coşkusu paylaşılıyor. Sinemada Cumhuriyet’in birinci yılları ile bugün ortasındaki sarsılmaz bağ, Cumhuriyet kıymetleri ile 100 yılda kaydedilen büyük gelişim ve ilerleme, güçlü Türkiye için harcanan gayretler ve elde edilen muvaffakiyetler aktarılıyor. Tarımdan teknolojiye, eğitimden sanata her alanda tarihi gelişim seyahati duygusal karelerle ekranlara yansıyor. Kelam ve müziğin Kaan Tangöze’ye ilişkin olduğu, Duman’ın yorumladığı ‘Gönül İster’ kesimi bu karelere eşlik ediyor. 

Filmin, Akbank’ın Cumhuriyet’e olan kalpten bağlılığının bir sözü olduğunu belirten Akbank Marka ve Bağlantı Lideri Beril Alakoç; “Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutlarken, bilimden sanata teknolojiden eğitime her alanda güçlü gelişim seyahatimiz sürüyor. 100 yıl evvel atılan tohumlar bugün meyvelerini veriyor. Cumhuriyetin 100. yılında 75. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Akbank da Cumhuriyet yolunda kalpten gelen bir bağlılıkla ilerlemeye devam ediyor. Ülkemizin gelişimine ve büyümesine katkı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. İleriye umutla bakarak, Cumhuriyetimizin izinde kaç 100 yıllara yol alıyoruz. Bu doğrultuda Türkiye’nin hayallerinin ve gayelerinin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Geçmişten bugüne, Türkiye’nin ilerlemesine ve büyümesine katkıda bulunmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Akbank, “Cumhuriyetin izinde kaç 100 yıllara” iletisiyle, Türkiye’nin geleceği için her vakit Cumhuriyetin izinde durma kelamını yineliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen