Pts. May 6th, 2024


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, “Mutlu Kent Kocaeli” mottosuyla Kocaeli Üniversitesi’nde eğitim alacak öğrencilere yönelik kent tanıtımı gerçekleştirdi. Büyükşehir’in klasik hale getirdiği “Gelin Tanış Olalım” aktifliği, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Umuttepe Yerleşkesi’nde bu yıl da renkli imgelere sahne oldu. Aktiflik ve tanıtım aktivitelerinden hayli mutlu olan üniversite öğrencileri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Lideri Tahir Büyükakın’a teşekkür etti.

 

CANTÜRK VE KOYUN STANTLARI ZİYARET ETTİ

Kocaeli Üniversitesi ile iş birliği içerisinde kurulan stantlarda Büyükşehir’in akademik ve toplumsal faaliyetleri hakkında öğrenciler bilgi sahibi olurken öğrencilerin oluşturduğu müzik kümelerinin müzikleri ve çeşitli sahne etkinlikleriyle gençler doyasıya eğlendi. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ile Kocaelispor Kulübü Lideri Engin Koyun da öğrenci kulüplerinin stantlarını ziyaret ederek gençlerin çalışmaları ve toplumsal faaliyetleri hakkında bilgi sahibi oldu.

 

3 GÜN SÜREN AKTİFLİĞE AĞIR İLGİ

Öğrenciler yerleşkede açılan stantlara ağır ilgi gösterdi. Üniversite öğrencileri tarafından oluşturulan kulüpler bir taraftan üye ve tanıtım çalışmaları yaparken başka taraftan da eğlenceli ve bilgilendirici aktiviteler gerçekleştirdi. 3 gün boyunca süren programda sokak oyunları, çekilişler, ikramlar, açık hava sineması yer alırken Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve toplumsal medya tanıtımları hakkında üniversite gençliği bilgi sahibi oldu. Eğlenceli anlara sahne olan aktiflik Özgün konseriyle final yaptı. Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve 3 gün süren aktiflikte gençler doyasıya eğlenirken toplumsallaşma imkanı da buldu. Bilgilendirici ve eğlenceli aktivitelerin yer aldığı tanıtımların gerçekleştirildiği aktiflikte, yapılan tanıtımlar öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen