Cts. May 11th, 2024


Keçiören Belediyesi bünyesinde olimpiyat standartlarında hizmet veren Etlik Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi, tramplen ve kule atlama branşında memleketler arası yarışlarda en çok madalya alan Keçiören Bağlum Spor Kulübü atletlerine mesken sahipliği yapıyor. Burada antrenman yapan gençler Türkiye şampiyonalarında ve milletlerarası turnuvalarda 3 yıl üst üste en çok madalya alan atletler olarak muvaffakiyetten muvaffakiyete koşuyor. Tıpkı vakitte kule atlamada en çok ulusal sportmen çıkaran kulüp de Keçiören Bağlum Spor Kulübü olarak kayıtlarda yer alıyor.

Spora ve sporca takviye verildiğinde muvaffakiyetin kaçınılmaz olduğunu belirten Keçiören Belediye Lideri Turgut Altınok, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi spora teşvik etmek gerekiyor. 20 yıl evvel inşa ettiğimiz Etlik Olimpik Yüzme Havuzu’nun eşi gibisi diğer bir yerde yok. Bugün dünya standartlarında karşılaşmaların yapıldığı tesisimizden Türkiye ve dünya şampiyonları çıkıyor. Atlete dayanak verildiği takdirde peşi sıra muvaffakiyet kesinlikle gelecektir. Emek veren, muvaffakiyete koşan İstiklal Marşı’mızı okutan, bayrağımızı göndere çektiren tüm atletlerimize gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Tesiste yenileme çalışması yaptıklarını da söyleyen Altınok, “Sporcularımızın rahat ve ferah bir ortamda spor yapabilmeleri için tesisimizin tüm bakımları yapıldı. Kule atlama noktaları, sıcak su boruları, havuz ve duş sularını ısıtmak için kullanılan plakalı esanjörler, kırık olan fayanslar, camlar ve lambalar yenileriyle değiştirildi. Soyunma kabinleri ve dolaplar yenilendi. Tesisin tribün tabanları, boya badanası, genel paklığı ve etraf düzenlemesi baştan aşağı tekrar yapıldı.” sözlerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen