Cum. May 10th, 2024


Ege Üniversitesinde öğrenciler, üniversite bünyesindeki 90’a yakın öğrenci topluluğu ile hem toplumsallaşıyor hem de alanlarına yönelik etkinliklere katılıyor. Etkin topluluklardan birisi olan Ege Üniversitesi Toplumsal Medya ve Bağlantı Topluluğu (ESMİT), üniversitenin toplumsal medya ve bağlantıdaki yüzü olmak ismine çalışmalarını sürdürüyor. 

ESMİT’in bine yakın üyesi ve gönüllüsü olduğunu belirten Topluluk Lideri Doğukan Yörükoğlu, “2011 yılında kurulan topluluğumuz, Sıhhat, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdürüyor. Toplumsal üniversiteli profil imajını oluşturabileceğimiz, grup ruhunu kazanarak büyük projelere imza atacağımız, toplumsal medya ve bağlantı macerasında birlikte yol arkadaşlığı yapacağımız güçlü ve büyük bir aileyiz. Bu serüvende kaynaştırma aktiflikleri, medya ve bağlantı atölyeleri, sektör-akademi-öğrenci buluşmaları, salon aktiflikleri ve Ege Üniversitesinde birinci defa gerçekleşen Toplumsal Medya ve İrtibat Tepesi üzere etkinlikler gerçekleştirdik. Yakın vakitte, üniversite öğrencilerine yönelik ‘Türkiye Yüzyılı Toplumsal Medya ve Bağlantı Zirvesi’ni düzenlemeyi planlıyoruz. Ayrıyeten toplumsal medyanın hakikat kullanımına yönelik tesirli irtibat atölyeleri ve staj buluşmaları gerçekleştireceğiz” dedi.

Üniversite idaresinden çalışmaları ile ilgili her vakit takviye gördüklerini söz eden Yörükoğlu, “ESMİT ailemiz ismine bu süreçte takviyelerini bizden esirgemeyen, her vakit yanımızda olan Rektörümüz Prof. Dr. Necdet Budak hocamıza ve Sıhhat Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Daire Liderimiz Aysel Ildızlı’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tüm Egelileri bu güçlü aileye bekliyoruz” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen