Paz. Nis 28th, 2024


Prime Görüntü altı bölümlük Expats dizisinin 26 Ocak 2024 günü yayınlanmaya başlayacağını duyurdu. Janice Y. K. Lee’nin dünya çapında çok satan The Expatriates adlı romanından uyarlanan ve Lulu Wang’in yönettiği diziye ilişkin birinci görsel paylaşıldı.

 

Expats dizisinin takımında Oscar ve Emmy ödüllü Nicole Kidman (Big Little Lies, The Undoing), Sarayu Blue (Never Have I Ever, Blockers), Ji-young Yoo (The Sky Is Everywhere, Smoking Tigers), Brian Tee (Chicago Med, Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) ve Jack Huston (House of Gucci, Fargo) rol alıyor. Kidman ve Lulu Wang’in tıpkı vakitte yönetici prodüktörlüğünü üstlendiği dizinin Avrupa prömiyeri 9 Ekim’de BFI Londra Memleketler arası Sinema Şenliği’nde gerçekleşecek. 

 

2014 yılında çalkantılı bir devrin yaşandığı Hong Kong’da geçen Expats, ani bir aile trajedisinden sonra hayatları kesişen üç Amerikalı bayan – Margaret (Nicole Kidman), Hilary (Sarayu Blue) ve Mercy’nin (Ji-young Yoo) etrafında gelişiyor. Ayrıcalıklı omurların sorgulandığı dizi, mağduriyet ile suçluluk ortasındaki çizgi bulanıklaştığında neler olabileceğini gözler önüne seriyor. Dizide Margaret’in kocası Clarke’ı Brian Tee ve Hilary’nin kocası David’i Jack Huston canlandırıyor.

 

Expats dizisinin yaratıcısı, direktörü ve müellifi Lulu Wang birebir vakitte Local Time ismine Daniele Melia ile birlikte dizinin yönetici prodüktörlüğünü üstleniyor. Öteki yönetici prodüktörler ortasında Nicole Kidman, Blossom Films (Rabbit Hole, Nine Perfect Strangers) adına Per Saari, senarist Alice Bell (The Beautiful Lie, The Slap), Per Capita Productions (After Yang, Bones and All) adına Theresa Park ile Stan Wlodkowski (The Old Guard) yer alıyor. Vera Miao (Two Sentence Horror Stories), Gursimran Sandhu (Game of Thrones) ve Janice Y. K. Lee de Expats dizisinde Bell ve Wang’le birlikte senarist olarak vazife alıyor.

 

 

Prime Görüntü Türkiye Hakkında

Prime Görüntü, ayda yalnızca 39 TL’ye birinci sınıf müşteri tecrübesini, özel indirimleri, geniş seçenekleri, kullanım kolaylığı ve kaliteli dijital eğlenceyi üyeleri ile buluşturuyor. Üstelik bu fiyata Amazon üzerinden yapacağınız alışverişlerde fiyatsız ve süratli teslimat, yüzlerce uyumlu aygıtta izlenebilecek geniş çaplı sinema ve dizi koleksiyonuna sınırsız erişim, Prime Gaming ile fiyatsız oyunlar, oyun içi mükafatlar ve Prime Özel Fırsat Günleri’nde cazip indirimler de dahil. Siz de amazon.com.tr/prime adresini ziyaret ederek Prime’a üye olabilir yahut 30 günlük fiyatsız denemeden faydalanabilirsiniz. 

  • Prime Video’ya dahil içerikler: Binlerce tanınan sinema ve TV gösterisini, ödüllü Amazon Yepyenilerini, öbür özel üretimleri ve daha fazlasını izleyin. İçeriklerin ortasında The Lord of the Rings: The Rings of Power, The Boys, The Terminal List, The Wheel of Time, The Marvelous Mrs. Maisel ve The Grand Tour üzere küresel Amazon Özgün dizilerinin yanı sıra Coming 2 America, The Tomorrow War ve daha fazlası yer alıyor. 
  • Anında Erişim: İçeriklere meskende yahut dışarda, web sitesinden ve uyumlu akıllı telefonlara, tabletlere, oyun konsollarına yahut akıllı TV’lere indirebileceğiniz Prime Görüntü uygulamasından ulaşabilirsiniz.
  • Gelişmiş Tecrübeler: Yüksek Dinamik Aralık (HDR) uyumlu içeriklerden her izlemede en âlâ formda yararlanacaksınız. IMDb tarafından desteklenen özel X-Ray erişimi ile en sevdiğiniz sinemaların ve TV gösterilerinin perde gerisine geçin. Çevrimdışı görüntüleme için içerikleri indirerek daha sonrası için kaydedin.
  • Kişiselleştirme: Müşteriler, kullanıcı arayüzüne kendi lisanlarında göz atabilir, tanınan dizileri ve sinemaları altyazılı izleyebilirler. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen