Paz. May 5th, 2024


Beylikdüzü Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık, İtfaiye Haftası dolayısıyla Beylikdüzü İtfaiye İstasyonu’nu ziyaret etti. Çalık, “Komşularımızın can güvenliği için 24 saat misyon başında olan İtfaiye Teşkilatı’mıza yürekten teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.

Beylikdüzü Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık, 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri ortasında kutlanan İtfaiye Haftası hasebiyle Beylikdüzü İtfaiye İstasyonu’nu ziyaret etti. Lider Çalık, hafta kapsamında itfaiyecileri ziyaret eden öğrencilerin de ağır ilgisiyle karşılaştı. Çalık, hatıra fotoğrafı çekildikten sonra minik öğrencilere ikramlar takdim etti.

Çalık: İtfaiye Teşkilatı bizler için çok kıymetli bir yere sahip

Ziyaretinde itfaiyecilerle sohbet ederek taleplerine kulak veren Çalık, özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti. Lider Çalık, “İtfaiye Teşkilatı bizler için çok değerli bir yere sahip. Yapmış oldukları hizmetin ne kadar değerli olduğu sözlerle tabir edilemez. Komşularımızın can güvenliği için 24 saat misyon başında olan İtfaiye Teşkilatı’mıza yürekten teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen