Per. May 2nd, 2024


Toplumsal belediyecilik alanında örnek çalışmalara imza atan Çumra Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi üniversite öğrencileri için hayata geçirdiği eğitim takviyesi projesine bu yıl da devam ediyor. Belediye, Çumra nüfusuna kayıtlı olup birinci sefer imtihana girip bu yıl üniversiteye kayıt yaptıran öğrencilere dayanak olmak hedefiyle 1 sefere mahsus 1.5 Türk Lirası maddi destek sağladı. Çumra Belediye Lideri Recep Candan, öğrencilerin beklediği müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

“Gençlerimiz Bizim İçin Her Vakit Değerli!”

Eğitim takviyesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Lider Candan Çumralı gençlere her alanda destek verdiklerini söz etti. Candan açıklamasında; “Geleceğimiz olan gençlerimiz bizim için her vakit değerli! Gerek spor gerekse eğitim alanında başarılı olan öğrencilerimizi desteklemeye devam ediyoruz. Bugüne kadar spor faaliyetleri konusunda gerek Çatalhüyük Çumra Belediyespor’umuz bünyesinde gerekse öbür kulüplerimizde başarılara imza atan sporcu gençlerimizi ödüllendirdik. Bu manada gençlerimizi spora teşvik etmek ve Çumra’mızın ismini milletlerarası arenada muvaffakiyetleri ile duyurmaları ismine desteklerimizi sürdüreceğiz” sözlerini kullandı.

“Öğrencilerimizin ve Ailelerimizin Bütçelerine Katkıda Bulunmak İstedik”

Eğitim alanında da Çumra Belediyesi olarak gençlere yönelik kıymetli çalışmalar yapıldığını belirten Lider Candan; “Yine eğitim alanında İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğümüz ile ortaklaşa düzenlediğimiz yarışlarda gençlerimizi ödüllendirdik. Birinci sefer geçtiğimiz yıl başlattığımız Üniversite imtihanını kazanıp kayıt yaptıran Çumralı gençlerimize eğitim takviyesi uygulamamızı bu yılda devam ettiriyoruz. Eğitim takviyesine başvurup kaideleri sağlayan gençlerimizin ödemelerini bugün itibariyle gerçekleştirmeye başladık. Yeni eğitim-öğretim yılında, çam sakızı çoban armağanı bu dayanağımız ile hem sevgili gençlerimizin hem de ailelerinin bütçelerine dayanak olmayı amaçladık. Bu vesile ile üniversiteye yeni başlayan genç kardeşlerimin muvaffakiyetler diliyorum.” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen